رژيم بحرين توان مقابله با مردم را ندارد

چهارشنبه 9 فروردين 1391
08:04
رژيم بحرين توان مقابله با مردم را ندارد بيروت (العالم)- فعال سياسي بحريني تاكيد كرد: رژيم آل خليفه با وجود استفاده از همه ابزارهاي سركوبگرانه توان مقابله با مردم و شكستن اراده آنها را ندارد.

"يحيي الحديد" روز چهارشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: انقلاب مردمي بحرين به راه خود ادامه مي هد و رژيم آل خليفه نمي تواند در در برابر آن بايستد.

وي افزود: نيروهاي مزدور آل خليفه و نيروهاي اشغالگر عربستان مسئول ايجاد ناامني در كشور و برهم زدن اوضاع سياسي بحرين هستند.

فعال سياسي بحريني تاكيد كرد: انقلاب بحرين عليرغم تعدي نيروهاي اشغالگر سعودي به اقشار مختلف مردم و برانگيختن اختلاف هاي طائفي، همچنان به روند مسالمت آميز خود ادامه مي دهد.

الحديد افزود:امنيت در بحرين فقط بابرقراري دموكراسي ايجاد خواهد شد در حالي كه برقراري امنيت از نظر رژيم آل خليفه به معني خشونت و وارد كردن زيان به مردم و فقرا است.

وي تصريح كرد: رژيم آل خليفه براي توهين به مردم و شكستن اراده آنها از ابزارهاي سركوبگرانه استفاده مي كند اما مردم همچنان به انقلاب خود ادامه خواهند داد و با وجود جنايت هاي مكرر رژيم حاكم، به راه خود ادامه خواهند داد.
Swh -03-15-08

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی