تلاش نهادهای دولتی روسیه برای ماندن آمریکا در برجام!

شنبه 29 مهر 1396
03:43
تلاش نهادهای دولتی روسیه برای ماندن آمریکا در برجام! شورای فدراسیون روسیه از پارلمان این کشور خواست، تدابیری جهت اعمال فشار بر آمریکا به منظور جلوگیری از خروج این کشور از توافق هسته ای ایران اتخاذ کند.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری تاس از مسکو، کنستانتین کاساچف رئیس کمیسیون بین المللی شورای فدراسیون روسیه گفت مقامات مسکو از پارلمان این کشور می خواهند با اعمال فشار بر آمریکا مانع از خروج واشنگتن از برنامه جامع اقدام مشترک یا همان توافقنامه هسته ای ایران شوند.

این در حالی است که  مقامات کمیسیون بین المللی این شورا  پیشتر تصمیم داشتند از پارلمان های شماری از کشورها بخواهند مانع از خروج احتمالی آمریکا از برجام شوند.

کاساچف با اشاره به دعوت از مقامات وزارت امور خارجه و دفاع روسیه در نشست این کمیته افزود، یکی از موضوعات دستور جلسه کمیسیون بین المللی شورای فدراسیون، در خواست از پارلمان های آمریکا، چین، آلمان و فرانسه درباره جلوگیری از تهدیدات علیه توافق هسته ای ایران است.

قرار است پیش نویس این در خواست در نشست اولیه شورای فدراسیون روسیه در چهارشنبه 25 اکتبر آماده شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در 13 اکتبر ایران را به تلاش برای ایجاد بی ثباتی و نفوذ در منطقه متهم کرد و از جامعه بین الملل خواستار اعمال فشار بر سپاه پاسداران شد و همچنین از راهبرد جدید واشنگتن علیه تهران خبر داد.

 

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر: کارد به استخوان رسید؛ روابط با امارات را قطع کردیم


فرمانده کل ارتش: مجاهدت‌های فراجا پشتوانه آرامش و اقتدار ایران اسلامی است


قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد


عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود


درخشش کاروان ایران در ناگویا؛ ۶ طلای بیشتر، ارتقاء یک پله‌ای و تاریخ‌سازی بانوان


تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه