سامانه سهام عدالت از دسترس خارج می‎شود!

يکشنبه 30 مهر 1396
15:59
سامانه سهام عدالت از دسترس خارج می‎شود! با پایان مهلت تسویه مانده بدهی اقساط سهام عدالت مشمولان در روز جاری، سامانه سهام عدالت به‌مدت ۳ روز و به‌منظور بروزرسانی از دسترس خارج می‌شود.

العالم _ ایران / اقتصادی

سازمان خصوصی‌سازی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بر اساس مقررات مشمولان سهام عدالت تا پایان 31 شهریور سال جاری فرصت داشتند صورت‌حساب خود را از سامانه سهام عدالت دریافت و پس از آگاهی از ارزش سهامشان، در صورت تمایل نسبت به تسویه مانده بدهی اقساط خود اقدام کنند که البته این مهلت با تصویب شورای عالی اصل 44 به‌مدت یک ماه دیگر و تا پایان مهرماه جاری تمدید شد.

بنابراین ساعت 24 امروز (یکشنبه) آخرین مهلت برای تسویه مانده بدهی اقساط سهام عدالت مشمولین بوده و پس از این مهلت به هیچ وجه امکان پرداخت مانده بدهی اقساط مشمولان از طریق شعب بانک ملی ایران و یا سایر روشهای پرداخت اعلام‌شده وجود نخواهد داشت.

شایان ذکر است سامانه سهام عدالت با پایان یافتن مهلت قانونی تسویه اقساط سهام عدالت توسط مشمولین به‌مدت 3 روز به‌منظور بروزرسانی سیستم و اعمال اصلاحات لازم، از دسترس عموم مشمولین خارج خواهد شد اما پس از این تاریخ مجدداً امکان ثبت شماره شبا، رؤیت صورت‌حساب و سایر خدمات این سامانه برای مشمولین عزیز فراهم خواهد شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

موج «بیست و هفتم» عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک «یا حیدر کرار علیه‌السلام»


سخنگوی وزارت دفاع: تسلیحات ارتقایافته ایران، مرحله‌ای می‌آیند


تأکید عراق بر لزوم توقف جنگ علیه ایران


روابط عمومی سپاه: موج ۲۶ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مقدس یا حیدر کرار اجرا شد


قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن اگر به صورت شناوری قصد ورود کند به قعر دریا خواهد رفت


عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است