نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان باز هم درگیر شدند

يکشنبه 30 مهر 1396
17:06
نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان باز هم درگیر شدند وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که در حمله نیروهای ارمنستان به مواضع ارتش آذربایجان، یک سرباز این کشور جان باخته است.

العالم ـ آسیا

وزارت دفاع آذربایجان اعلام کرد که در حمله نیروهای ارمنستان به مواضع ارتش آذربایجان، یک سرباز این کشور جان باخته است.

وزارت دفاع آذربایجان روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که طرف ارمنی با نقض توافق آتش‌بس به مواضع نیروهای آذربایجان در خط مقدم آتش گشوده‌ است.

وزارت دفاع آذربایجان از کشته شدن یک سرباز خود به نام «جبار زینالوا» در این حملات خبر داد.

به گزارش فارس، نیروهای دو طرف در حالی برای چندمین بار طی ماه‌های گذشته در منطقه قره باغ اشغالی درگیر می‌شوند، که رؤسای جمهور آذربایجان و ارمنستان دوشنبه هفته گذشته به همراه رؤسای گروه مینسک در ژنو برای حل مناقشه «قره باغ کوهستانی» مذاکره کردند.

در این دیدار، دو طرف آذری و ارمنی بر تسریع در روند مذاکرات و برداشتن گام های بیشتر در راستای کاهش تنش در خط مقدم جبهه در قره باغ به توافق رسیدند. 

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد