چگونه آلرژی را تشخیص دهیم؟

يکشنبه 30 مهر 1396
18:40
چگونه آلرژی را تشخیص دهیم؟ محققان موسسه فناوری فدرال لوزان سوییس موفق شدند تائیدیه سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) را برای روش ابداعی خود در زمینه تشخیص سریع آلرژی دریافت کنند.

العالم _ گوناگون

چند سال پیش محققان در موسسه فناوری فدرال لوزان سوییس آغاز به مطالعه و تحقیق برای دستیابی به سریع‌ترین روش برای تشخیص آلرژی کردند و حال پس از چند سال تحقیق و تلاش موفق شدند تائیدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را برای این روش پنج دقیقه‌ای دریافت کنند.

"آبیونیک"(Abionic) محصول اولیه این محققان بود که پس از انجام تست‌های مختلف و توسعه در طول این سال‌ها به کپسول‌هایی رسیده است که تنها با استفاده از یک قطره نمونه خون فرد می‌توانند ظرف پنج دقیقه ابتلا به آلرژی در فرد را تشخیص دهند.

پس از ترکیب خون با یک ترکیب شیمیایی خاص، مسؤول آزمایش مخلوط را بر روی پد نصب شده بر روی یک صفحه مشابه دیسک DVD قرار می‌دهد و اجازه می‌دهد تا با کپسول‌های آزمایش، ترکیب‌های مولکولی پیچیده را تشکیل دهند و نتایج اولیه بر روی صفحه نمایش abioSCOPE در پنج دقیقه ظاهر خواهد شد و نتایج کامل سه دقیقه بعد آماده خواهد شد. این سیستم با استفاده از لیزر میکروسکوپ فلورسنت مجتمع برای بررسی وجود این ترکیبات به بررسی آنها می‌پردازد و شما به سرعت می‌توانید دریابید که آیا شما حساسیت به سگ‌ها، گربه‌ها، علف‌های معمولی و گرده‌های درختان دارید یا نه.

 مطمئنا، این سیستم فقط می‌تواند برای چهار نوع از آلرژی‌ها آزمایش کند، اما حداقل لازم نیست روش‌های ناراحت کننده یا تهاجمی را انجام دهید و چند روز منتظر باشید تا فقط متوجه شوید که به چمن حساسیت دارید.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم