حیدرالعبادی: الحشدالشعبی امید عراق و منطقه است

دوشنبه 1 آبان 1396
23:14
حیدرالعبادی: الحشدالشعبی امید عراق و منطقه است حیدرالعبادی، نخست‌وزیر عراق، خطاب به تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا گفت: حشد الشعبی امید عراق و منطقه است.

العالم - عراق

دفتر فرمانده کل نیروهای مسلح عراق روز دوشنبه  در بیانیه ای به اظهارات رکس تیلرسون که به عراق سفر کرده است، اعلام کرد عراقی ها در خاک این کشور می جنگند و هیچ نیروی خارجی درخاک عراق وجود ندارد.

در این بیانیه آمده است؛ نخست وزیر عراق به تیلرسون گفته است که قانون اساسی عراق اجازه نمی دهد که گروه های مسلح در خارج از چارچوب دولت حضور داشته باشند.

گقتنی است؛ وزیر خارجه آمریکا که ساعتی پیش وارد بغداد شد، کمی پیش از ورود به این کشور الحشد الشعبی را یک نیروی شبه نظامی خارجی خوانده و خواستار بیرون رفتن آنها از عراق شده بود.

العبادی خطاب به تیلرسون گفت: الحشد الشعبی یک سازمان رسمی است، قانون اساسی اجازه وجود گروههای نظامی خارج از چارچوب قانونی کشور را نمی دهد.

وی گفت: الحشد الشعبی رزمندگانی عراقی هستند که با تروریسم جنگیدند و از کشورشان دفاع کردند و فداکاری هایی کردند که در پیروزی بر داعش سهیم بود.

به گزارش شبکه العالم؛ دفتر نخست وزیری عراق نیز  به اظهارات رکس تیلرسون وزیر امور خارجه آمریکا درباره نیروهای الحشد الشعبی واکنش نشان داد و این اظهارات را به منزله دخالت در امور داخلی عراق دانست.

دفتر فرمانده کل نیروهای مسلح عراق روز دوشنبه  در بیانیه ای به اظهارات رکس تیلرسون که به عراق سفر کرده است، اعلام کرد عراقی ها در خاک این کشور می جنگند و هیچ نیروی خارجی درخاک عراق وجود ندارد.

بر اساس این بیانیه ، هیچ طرفی حق دخالت در امور داخلی عراق را ندارد، و برای عراقی ها تعیین تکلیف کند که باید چه کنند.

وی تاکید کرد حضور نیروهای ائتلاف درعراق یا هر کشور دیگری، به اندازه ای محدود و با هدف آموزش و حمایت پشتیبانی و هوایی و نه برای جنگیدن درخاک عراق است.

همچنین العبادی تاکید کرد هیچ طرفی حق دخالت در امور داخلی عراق را ندارد، و برای عراقی ها تعیین تکلیف کند که باید چه کنند.

وی افزود حضور نیروهای ائتلاف درعراق یا هر کشور دیگری، به اندازه ای محدود و با هدف آموزش و حمایت پشتیبانی و هوایی و نه برای جنگیدن درخاک عراق است.

0% ...

آخرین اخبار

باقری کنی: نشست چهارجانبه تهران، ثمره مقاومت ملت ایران و رشادت نیروهای مسلح بود


طنین‌انداز شدن فریاد اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در قلب لندن


پزشکیان وارد روسیه شد


انتخابات اسرائیل؛ رقابت بر سر قدرت و تداوم سیاست‌های جنگ‌طلبانه این رژیم اشغالگر


سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد


اعتماد به جوانان میراثی ارزشمند در مسیر انقلاب است


از شارون تا نتانیاهو؛ تغییر سرکردگان در "اسرائیل" و تداوم رنج بی پایان مردم غزه


رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: هیچ شناور متخلفی امنیت ندارد


افشای اسناد محرمانه پزشکی ارتش اسرائیل توسط حنظله +‌عکس


رتبه‌های درخشان ورزشکاران کشورمان از اراده آنان حکایت دارد