انتقاد رئیس دفتر مقام معظم رهبری به شیوع بازی «نهنگ آبی»

سه شنبه 2 آبان 1396
10:58
انتقاد رئیس دفتر مقام معظم رهبری به شیوع  بازی «نهنگ آبی» رئیس دفتر مقام معظم رهبری در حاشیه مراسم بهره برداری از 200 مسجد و مرکز فرهنگی بنیاد برکت به شیوع بازی «نهنگ آبی» انتقاد کرد.

العالم - ایران / فرهنگی

میزان -- حجت‌الاسلام محمد محمدی‌گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در حاشیه مراسم بهره برداری از 200 مسجد و مرکز فرهنگی بنیاد برکت ضمن انتقاد از شیوع  بازی «نهنگ آبی» گفت: این چه خطر بزرگی است که در پستوی خانه های مردم نفوذ کرده است؛ پادزهر این امر مسجد است.

وی افزود: از نظر تعلیمات اسلامی و فرمایشات اهل بیت آنقدر غنی هستیم که می توان جلو این معضلات را گرفت.

گفتنی است؛ «نهنگ آبی» نام چالشی اینترنتی است که در آن کاربر را به انجام کارهای غیرعقلانی سوق می دهد، در گام آخر کاربر این چالش باید با خودکشی حود آن را تمام کند، پیش از این مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای» از دستگیری سازندگان «نهنگ آبی» در روسیه خبر داده بود.

خلاف گویی آمریکایی ها ادامه دارد!

رئیس دفتر مقام معظم رهبری:در یک بند از اطلاعیه وزارت خارجه آمریکا آمده که چرا مخالفین سیاسی را در ایران تحت عنوان قاچاقچی اعدام می کنند، واقعا این چنین است؟

وی افزود: کدام سیاسی را قوه قضاییه ما به عنوان قاچاقچی اعدام کرده است؟ می بینید این قاچاقچیان چه می کنند بسیاری از انها مستحق اعدام هستند ولی همچنان آنها را نگه داشته اند.

0% ...

آخرین اخبار

انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا