عراق: اخراج منافقین قطعی است

دوشنبه 14 فروردين 1391
04:32
عراق: اخراج منافقین قطعی است نخست وزير عراق تأکيد کرد، گروهک تروريستي منافقين در عراق جايي ندارد و در اين تصميم بازنگري نخواهد شد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "نوری مالکی" در کنفرانسی مطبوعاتی در بغداد گفت: با میانجی گری سازمان ملل توافقی با گروهک منافقین درباره انتقال اعضای این گروهک به یک کشور دیگر صورت گرفت، و نخستین گام از این توافق انتقال آنها از اردوگاه اشرف در دیاله به اردوگاهی نزدیک فرودگاه بغداد بود، که اکنون عملا 1200 نفراز آنها منتقل شده اند.

مالکی تأکید کرد: گروهک منافقین جایی در عراق ندارد و در این تصمیم بازنگری نخواهد شد.

مالکی ادامه داد: پس از تخلیه کامل اردوگاه اشرف که منافقین آن را متعلق به خود می دانستند، این اردوگاه برای همیشه بسته می شود.

نخست وزیر عراق خاطرنشان کرد: تلاشها در این زمینه ادامه دارد، و سازمان ملل به تعهد خود برای یافتن کشور دیگری جهت میزبانی منافقین، یا بازگرداندن آنها به کشورشان پس از صدور عفو، پایبند است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

روزنامه لوپارزین فرانسه: سربازان آمریکایی روایت ترامپ از جنگ ایران را به چالش کشیدند


پزشکیان:با هم افزایی وانسجام داخلی بر مشکلات غلبه می‌کنیم


محسنی اژه‌ای دوباره رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص شد


تحلیل‌گر سیاسی: ایران آماده جنگ است و تنگه هرمز برگ برنده همیشگی ایران است


عیادت رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم از آیت‌الله شبیری زنجانی


پاسخ عزیزی به بسنت درباره ادعای صف‌های طولانی بنزین در ایران!


انصراف رقیب گروسی از دبیرکلی سازمان ملل


قالیباف: تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد


۴ کشته در حمله آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب


افغانستان: خواهان ادامه گفت‌وگو و همکاری با پاکستان هستیم