لیبرمن: محاصره اسرائیل از سوی ایران بزرگترین چالش تل آویو است

چهارشنبه 3 آبان 1396
21:56
لیبرمن: محاصره اسرائیل از سوی ایران بزرگترین چالش تل آویو است وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اظهار داشت، برای جلوگیری از محاصره اسرائیل از سوی ایران لحظه‌ای تردید نمی‌کنیم.

العالم ـ رژیم صهیونیستی 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در مراسم فارغ‌التحصیلی افسران نظامی در جنوب اسرائیل با طرح ادعای ‌تهدیدهای امنیتی فراوان علیه تل آویو که باید برطرف شوند، گفت: «بزرگترین چالش، تلاش ایران برای محاصره ما در حالتی غافلگیر کننده است.»

به نوشته وبگاه «عاروتص شوع» «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسرائیل در سخنانی گفت: «برای جلوگیری از تلاش‌های ایران جهت شکل‌گیری این غافلگیری لحظه‌ای تردید نداریم. حتی در صورت شکست تلاش‌های دیگران، این کار را با نیروهای خود انجام می‌دهیم.»

لیبرمن با توضیح درباره تلاش‌های ایران برای نفوذ در منطقه از طریق آنچه که وی گروه‌های خرابکار نامید گفت: «ایران سال‌ها حزب‌الله را تقویت کرد.سپس به حمایت از جهاد اسلامی پرداخت و اینک آن‌ها در حال احاطه بر حماس هستند. همین چند روز قبل شاهد سفر هئیتی از مقام‌های حماس به ایران بودیم.»

به گزارش فارس، لیبرمن با پرداختن به موضوع تلاش‌های ایران برای نفوذ در سوریه همچنین گفت: «آنچه که در سوریه اتفاق می‌افتد با هدایت ایران و بخشی از همان اقدام غافلگیر کننده است. تلاش آن‌ها در مسیر ساخت یک بندر، فرودگاه نظامی و پایگاه برای شبه نظامیان شیعه افغانستان، پاکستان و عراق است. این‌ها همه بخشی از تلاش‌های مخربی است که متوجه ماست.»

0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم