بقایی و وکیلش به دادسرا احضار شدند

پنج‌شنبه 4 آبان 1396
07:06
بقایی و وکیلش به دادسرا احضار شدند حمید بقایی به اتهام توهین به مسئولین قوا و نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و سیدعلی‌اصغر حسینی وکیل بقایی به اتهام مشارکت در اخلال در نظم عمومی، معاونت در توهین و نشر اکاذیب به دادسرای فرهنگ و رسانه تهران احضار شدند.

العالم - ایران / سیاسی

ایسنا -- در ابلاغیه شعبه ۴ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه تهران خطاب به بقایی آمده است: در خصوص گزارش علیه شما دایر بر توهین به مسئولین قوا و نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی در مهلت مقرر (۵ روز) جهت دفاع از اتهام انتسابی در این شعبه حاضر شوید. وفق ماده ۱۹۰ ق.آ.د.ک می‌توانید یک نفر وکیل دادگستری همراه خود داشته باشید. نتیجه عدم حضور، جلب است.

همچنین در ابلاغیه شعبه ۴ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه تهران خطاب به حسینی آمده است: در خصوص گزارش علیه شما دایر بر مشارکت در اخلال در نظم عمومی، معاونت در توهین و نشر اکاذیب در مهلت مقرر (۵ روز)  جهت ادای توضیح در این شعبه حاضر شوید. متهم حق داشتن وکیل را دارد و نتیجه عدم حضور، جلب است.

0% ...

آخرین اخبار

متکی: درصورت تجاوز، پاسخ ایران محدود به جغرافیای خاصی نخواهد بود


عراقچی: اکنون نوبت کاخ سفید است که انتخاب کند/ پایان جنگ یا جهنمی از آتش


نچیروان بارزانی با هیأتی از جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد


گزارش وزیر امور خارجه به هیات دولت


وزارت کشور یمن کشتار غیرنظامیان را جنایت جنگی خواند


استعفای رئیس حزب شاس رژیم صهیونیستی به دنبال سقوط آرای انتخاباتی


واکنش ترامپ به شکست میان‌دوره‌ای؛ گامی بسیار بزرگ رو به عقب


هشدار جهانی نسبت به فاجعه انسانی و غرق شدن چادر آوارگان در غزه


تأکید مصر و ترکیه برای لزوم مهار تنش‌ها در منطقه


آیزنکوت مامور تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی، ائتلاف با نتانیاهو را رد کرد+ فیلم