قزاقستان از حضور همه طرف ها در نشست آستانه درباره سوریه خبر داد

جمعه 5 آبان 1396
19:00
قزاقستان از حضور همه طرف ها در نشست آستانه درباره سوریه خبر داد وزارت امور خارجه قزاقستان روز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد همه طرف های روند آستانه اعلام کرده اند که در نشست برنامه ریزی شده برای روزهای 30 و 31 اکتبر که قرار است در پایتخت قزاقستان برگزار شود ، شرکت خواهند کرد.

العالم _ سوریه

این بیانیه که از سوی بخش رسانه ای وزارت امور خارجه قزاقستان منتشر شد آمده است : «هیئت روس به ریاست الکساندر لاورنتیف نماینده رئیس جمهور (روسیه) در امور سوریه ، هیئت ترکیه به ریاست سدات اونال معاون وزیر امور خارجه این کشور حاضر خواهند شد و حسین جابری انصاری معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه ایران نیز ریاست هیئت ایرانی را بر عهده خواهد داشت».

بنا بر اعلام وزارت امور خارجه قزاقستان در این نشست همچنین هیئت هایی از طرف دولت سوریه و مخالفان ، نمایندگانی از سازمان ملل متحد ، آمریکا و اردن به عنوان ناظر حضور خواهند داشت.

در این بیانیه همچنین آمده است : «یک روز پیش از این نشست نمایندگان کشورهای ضامن آتش بس رایزنی هایی دوجانبه و سه جانبه در سطح کارشناسی انجام خواهند داد».

بنا بر اعلام وزارت امور خارجه قزاقستان روز 31 اکتبر همچنین نشستی جامع با حضور همه طرف ها برگزار خواهد شد.

این بیانیه همچنین می افزاید : «هدف از نشست پیش رو ، حفظ دستاوردهای قبلی به منظور تقویت آتش بس در سوریه و نیز افزایش تلاش ها برای ایجاد ثبات بیشتر در این کشور (سوریه) در راه رسیدن به یک راه حل سیاسی است».

 

0% ...

آخرین اخبار

صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی