زرآبادی در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم:

آقای رئیس‌جمهور برنامه‌هایتان آنچنان که گفتید اجرا نشد/ رفع فاصله دانشگاه و صنعت در برنامه‌های غلامی دیده نمی‌شود

يکشنبه 7 آبان 1396
10:57
آقای رئیس‌جمهور برنامه‌هایتان آنچنان که گفتید اجرا نشد/ رفع فاصله دانشگاه و صنعت در برنامه‌های غلامی دیده نمی‌شود نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم گفت: مسئله دانشگاه نسل چهارم و رفع فاصله میان دانشگاه و صنعت در برنامه‌های ارائه شده وزیر پیشنهادی علوم دیده نمی‌شود.

العالم _ ایران / سیاسی

 سید حمیده زرآبادی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم در مخالفت با منصور غلامی عنوان کرد: زمان زیادی از مناظرات پیش از انتخابات بین کاندیداهای ریاست جمهوری نگذشته و تمام اقشار این برنامه‌ها را تا همیشه به یاد دارند، مردمی که اگر حضورشان نبود انتخابات به گونه دیگری رقم می‌خورد، این مردم برای اصلاح روند پا به انتخابات گذاشتند اما آقای رئیس جمهور شما که برنامه‌هایتان را فراموش نمی‌کنید، استفاده از زنان و جوانان در کابینه چه شد؟ آیا قرار است حرف‌ها با عملکرد یکی نباشد؟

وی افزود: اگر نگوییم کابینه امیدتان همه را ناامید کرد باید با صدای بلند تکرار کنیم که حرف‌ها و برنامه‌هایتان آنچنان که گفتید اجرا نشد.

زرآبادی ادامه داد: آقای رئیس جمهور آیا صدای دانشجویان دانشگاه‌های تهران، اصفهان، قزوین و استان‌های دیگر را شنیده‌اید؟ آیا دانشگاه امن نه امنیتی که می‌گویید اینگونه محقق می‌شود؟

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در رابطه با منصور غلامی وزیر پیشنهادی علوم گفت: بررسی برنامه‌های غلامی نشانه رویکردی است که اشاره‌ای به ضرورت‌ها ندارد یعنی مسئله دانشگاه نسل چهارم که به اشتغال منجر می‌شود در برنامه وی نیست، وجود دانشگاهی که پژوهش آن در راستای افزایش بهره‌وری صنایع باشد و به بودجه عمومی وابسته نباشد در برنامه‌های غلامی دیده نمی‌شود.

زرآبادی گفت: سوابق غلامی نشان می‌دهد که وی در راستای رفع فاصله صنعت و دانشگاه تلاش اندکی داشته و موفق نبوده است، همچنین برنامه وی عمدتاً معطوف به محورهای عدالت آموزش عالی و مسئله نگرش سیاسی-امنیتی به فضای دانشگاه است در حالیکه یکی از اصول نگارش برنامه‌های عملیاتی توصیف وضع موجود است که باید نقاط ضعف و قوت بر اساس این وضع موجود بررسی شود ولی دربرنامه غلامی هیچگونه توصیفی از وضع موجود نیست و مشخص نشده برنامه وی بر پایه چه زیربنایی نگارش شده است.

وی اضافه کرد: مرجعیت علمی و وضعیت دانشگاه‌ها در این برنامه لحاظ نشده و مشخص نیست چشم‌انداز علم و مرجعیت علمی چگونه خواهد بود، فقدان رویکرد درست نسبت به اسلامی شدن دانشگاه‌ها و نبود نهادهای مستقل در هیچ‌کجا از برنامه‌های پیشنهادی غلامی نیست.

زرآبادی گفت: در هیچ کجای برنامه غلامی نشانی از نحوه مواجهه با تهدیدهای پیش رو در عدالت آموزش عالی نیست، در مورد سهم رایگان دوره‌های آموزش عالی چیزی بیان نشده اما به افزایش سهم مؤسسات غیردولتی و غیر رایگان اشاره شده است.

وی ادامه داد: رویه بومی گزینی که در دولت احمدی‌نژاد مطرح شد سبب شده که دانشجویان اطراف تهران بهتر بتوانند از دانشگاه‌های تهران و اطراف آن استفاده کنند و پذیرش یک فرد از مناطق مرکزی کشور به سختی انجام می‌شود لذا بازبینی جدی در بومی‌گزینی یک ضرورت است زیرا این مسئله بی‌عدالتی است که در برنامه غلامی مغفول مانده است.

زرآبادی گفت: کمترین دانشجوی کشور به نسبت جمعیت استان، در استان‌های مرزی است در حالیکه تنها راه برای ایجاد امنیت پایدار، توسعه پایدار مرزها و بردن کیفیت آموزش عالی به مرزهاست.

وی افزود: عبارت تأمین امکانات رفاهی مناسب برای دانشجویان با هدف حفظ کرامت انسانی به صورت کلی‌گویی در برنامه غلامی مطرح شده است در حالیکه باید جوانب مختلف آن بیان می‌شد، همچنین غفلت از معیشت دانشجویان تحصیلات تکمیلی بخصوص دانشجویان دکتری بیانگر نگاه کالایی به علم در برنامه غلامی است در حالیکه می‌توان ضمن تأمین معیشت دانشجویان از حجم آسیب‌ها کاست.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همچنین در برنامه غلامی واژه استقلال حتی یک بار هم مطرح نشده در حالیکه استقلال آکادمیک در تمام شئون دانشگاه مهم است ولی در افق نگاه وزیر پیشنهادی علوم این مسئله وجود نداشته است، در بحث دیپلماسی علمی نیز نکته‌ای ذکر نشده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


بقایی: بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس، وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌های پیشین است


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد