باران در راه است/ چترها را باید برداشت

يکشنبه 7 آبان 1396
16:45
باران در راه است/ چترها را باید برداشت پاییز، فصل رنگ ها، باران، چتر و زیبایی است. هواشناسی نیز از فردا نوید باران داده است تا زیبایی این فصل رنگارنگ، با موسیقی باران زیر چتر دو چندان شود.

العالم ـ ایران ـ علمی

احد وظیفه مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی از تقویت سامانه بارشی ازفردا (۸ آبان ماه) خبر داد و گفت: در استان‌های کردستان، کرمانشاه، مناطقی از همدان، زنجان و ارتفاعات البرز بارش تشدید می‌شود و در تهران نیز افزایش ابر و بارش پراکنده را شاهد خواهیم بود. 

وظیفه خاطرنشان کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز با گذر امواج تراز میانی از شمال غرب کشور در مناطقی از استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و گیلان افزایش ابر، رگبار باران گاهی همراه با وزش باد شدید موقتی و رعد و برق پیش‌بینی می شود.
وی افزود: فردا علاوه بر این مناطق با تقویت و گسترش سامانه بارشی، تشدید بارش در استان‌های کردستان، کرمانشاه، مناطقی از همدان، زنجان و ارتفاعات البرز به صورت رگبار باران گاهی همراه با وزش باد شدید موقتی و رعد و برق قابل پیش‌بینی است.
مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی در ادامه گفت: طی دوشنبه شب در البرز مرکزی نیز رشد ابر و رگبار پراکنده باران انتظار می رود.
به گزارش ایسنا، وظیفه خاطرنشان کرد، طی امروز و فردا به دلیل وزش باد شدید، پدیده گرد و خاک وکاهش دید افقی و کیفیت هوا در مناطقی از شمال غرب وغرب کشور دور از انتظار نیست.
وی در مورد شرایط جوی تهران اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۸ آبان) کمی ابری در بعد از ظهر همراه با افزایش ابر و بارش پراکنده و وزش باد شدید با بیشینه و کمینه دمای ۲۷ و ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود همچنین تهران در روز سه‌شنبه (۹ آبان ماه) قسمتی ابری به‌تدریج صاف همراه با وزش باد با بیشینه و کمینه دمای ۲۵ و ۱۴ درجه سانتیگراد خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه