نوری المالکی:

سخنان تیلرسون در مورد «ابومهدی المهندس» شوکه کننده است / این اظهارات به روابط عراق و آمریکا خدشه وارد کرده است

يکشنبه 7 آبان 1396
17:07
سخنان تیلرسون در مورد «ابومهدی المهندس» شوکه کننده است / این اظهارات به روابط عراق و آمریکا خدشه وارد کرده است نوری المالکی معاون رییس جمهور عراق با انتشار بیانیه ای از سخنان سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ضد ابومهدی المهندس معاون رییس بسیج مردمی عراق که وی را به تروریسم متهم کرده است، ابراز شگفتی نمود.   

العالم – عراق

خبرنگار شبکه خبری العالم در عراق گزارش داد که دفتر اطلاع رسانی نوری المالکی در این بیانیه تصریح کرده است که چنین سخنانی به اصل حسن رابطه میان عراق و آمریکا خدشه وارد نموده و مداخله آشکار در امور داخلی عراق است.

این بیانیه افزود که این سخنان بی ارزش بوده و نشانگر ارزیابی اشتباه از ساختار عراق می باشد و هرگز تاثیری بر استمرار ایفای نقش ابومهدی المهندس در زمینه استمرار تلاش تا پیروزی ندارد.

المالکی خاطر نشان ساخت، ما ضمن رد این بی حرمتی به فرماندهان گروه های مقاومت ضد تروریسم، تاکید می نماییم که بسیج مردمی و نهادهای رسمی امنیتی فداکاری زیادی برای پیروزی بر داعش انجام داده اند لذا مردن عراق این فداکاری را حس کرده و بسیج مردمی را عاملی مهم در زمینه ثبات عراق و منطقه دانسته و بی حرمتی به آن را بی حرمتی به تمام ملت عراق می دانند.   

206 

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم