چرا تل‌آویو دنبال بزرگ‌جلوه دادن توانایی‌هایی «القسام» است؟

دوشنبه 8 آبان 1396
17:12
چرا تل‌آویو دنبال بزرگ‌جلوه دادن توانایی‌هایی «القسام» است؟ کارشناسان معتقدند رژیم صهیونیستی با گزارش‌های متوالی درباره توانایی‌های شاخه نظامی حماس چندین هدف را دنبال می‌کند که از جمله آنها «جنگ علیه غزه» در زمان مورد نیاز به تشخیص این رژیم است.

العالم-فلسطین اشغالی

 رسانه‌های اسرائیلی طی روزهای اخیر اظهاراتی از فرماندهان نظامی این رژیم درباره سلاح‌های پیشرفته گردا‌ن‌های القسام شاخه نظامی حماس منتشر کردند و تحلیل‌های بسیاری در این خصوص ارائه دادند.

وبگاه «الرساله» در گزارشی به این موضوع پرداخت و گفت رژیم اشغالگر از خلال بزرگ‌جلوه‌دادن توانایی‌های مقاومت به دنبال آن است که بگوید یک قدرت بزرگ نظامی ، امنیت اسرائیل را تهدید می‌کند و نمی‌توان با آن تعامل داشت جز زمانی که خلع سلاح شود.

در ادامه این گزارش آمده است رژیم صهیونیستی هم‌چنین سعی می‌کند این تفکر را در جامعه بین‌المللی ایجاد کند که با سازمان‌های تروریستی دارای توانایی‌های نظامی بالا مقابله می‌کند تا بدین وسیله توجیهاتی برای جنگ علیه نوار غزه در هر زمانی که خواست، داشته باشد.

«اکرم عطاءالله» متخصص امور اسرائیلی در این خصوص گفت: رژیم اشغالگر اسرائیلی تلاش می‌کند از خلال بزرگ کردن توانایی‌های القسام در نوار غزه همزمان با بر عهده گرفته امور نوار غزه توسط دولت توافق ملی، این پیام را به طرف‌های محلی و منطقه‌ای بفرستد که در این آشتی تجدیدنظر کنند.

وی تصریح کرد: رژیم اشغالگر همچنین تلاش می‌کند  در زمانی که روابط (حماس) با ایران بهبود یافته به محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بگوید با میدانی از مین و زرادخانه‌ موشک در نوار غزه روبروست تا وی را از آشتی منصرف کند و غزه همچنان در انزوا بماند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات