سعودی ها به دنبال استخراج اورانیوم!

دوشنبه 8 آبان 1396
20:38
سعودی ها به دنبال استخراج اورانیوم! یک مقام دولت عربستان از مقاصد اتمی این کشور و استخراج سنگ اورانیوم برای تولید سوخت اتمی خبر داد.

العالم _ عربستان سعودی

 یک مقام ارشد عربستان سعودی روز دوشنبه خبر داد که ریاض قصد استخراج اورانیوم در داخل کشور را به عنوان بخشی از برنامه هسته‌ای و خودکفایی در تولید سوخت اتمی در نظر گرفته است.

خبرگزاری رویترز نوشت: «هاشم بن عبدالله یمانی» رئیس آژانس دولت عربستان که برنامه‌های اتمی این کشور را زیر نظر دارد گفته است که استخراج اورانیوم گامی با صرفه اقتصادی است.

وی در سخنرانی در نشست بین‌المللی اتمی در ابوظبی به این موضوع که آیا عربستان در پی غنی‌سازی اورانیوم است یا خیر، اشاره‌ای نکرد.

این کشور البته مدعی استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای است.

یمانی گفت: «این برنامه اولین گام ما برای دستیابی به خودکفایی در تولید سوخت هسته‌ای است. ما از سنگ معدن اورانیوم استفاده می‌کنیم که ثابت شده صرفه اقتصادی دارد.»

رویترز  در خاتمه نوشت: عربستان دومین کشور عربی خلیج فارس بعد از امارات در پی کسب انرژی اتمی است. این برنامه در پروژه 2030 عربستان سعودی قرار گرفته است.

عربستان سعودی در نظر دارد تا سال 2032 حدود 17.6 گیگاوات برق هسته‌ای تولید کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم