کره جنوبی: سلاح هسته‌ای نمی‌خواهیم

چهارشنبه 10 آبان 1396
05:36
کره جنوبی: سلاح هسته‌ای نمی‌خواهیم

مون جائه این رئیس جمهور کره جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد کره جنوبی باوجود تهدید همسایه شمالی مسلح به سلاح هسته ای خود، تسلیحات هسته ای نخواهد ساخت.

العالم - آسیا

به گزارش خبرگزاری فرانسه از سئول، مون جائه این در پارلمان کره جنوبی گفت: تلاش کره شمالی برای تبدیل شدن به کشوری هسته ای قابل پذیرش یا تحمل نیست.

وی افزود : ما نیز سلاح های هسته ای نخواهیم ساخت یا نخواهیم داشت.

کره شمالی در ماه های اخیر ششمین آزمایش هسته ای خود را انجام داده است و موشک هایی را که ظاهرا قادر به رسیدن به بخشی از سرزمین اصلی آمریکا هستند، آزمایش کرده است.

رسانه های کره جنوبی و سیاستمداران مخالف خواستار استقرار تسلیحات هسته ای تاکتیکی آمریکا در کشورشان شده اند.

برخی پیشنهاد کرده اند در صورتی که واشنگتن با این مسئله موافقت نکند، سئول خود باید به قابلیت هسته ای دست یابد.

با این حال، مون جائه این در سخنرانی خود گفت: رویکرد سئول بر اساس بیانیه مشترک برای عاری سازی هسته ای شبه جزیره کره از سوی دو کره در سال 1992 میلادی خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد