توضیحات فرماندهی عملیات مشترک عراق درباره شایعات اخیر

پنج‌شنبه 11 آبان 1396
10:22
توضیحات فرماندهی عملیات مشترک عراق درباره شایعات اخیر فرماندهی عملیات مشترک در پاسخ به برخی شایعات برای گمراه کردن افکار عمومی و تضعیف روحیه نیروهای عراقی مبنی بر از بین رفتن صدها نفر از این نیروها در منطقه الصقلاویه، نکات زیر را بیان کرد.

العالم عراق

فرماندهی عملیات مشترک گفت: در تاریخ 5 ژوئن 2016 در اوج عملیات آزادسازی فلوجه که نیروهای الحشد، پیروزی های بزرگی را رقم می زدند برخی رسانه ها به نقل از برخی سیاستمداران از کشف گور دسته جمعی با بیش از 400 جسد نیروها خبر دادند که بدون درنگ فرمانده کل نیروهای مسلح، دستور تشکیل گروهی میدانی متخصصی برای اعزام به محل مورد نظر صادر کرد.

فرماندهی عملیات مشترک افزود: درتاریخ 7 ژوئن 2016 این گروه متشکل از متخصصان گورهای دسته جمعی، پزشکی قانونی و فرماندهی عملیات مشترک به همراه خبرنگاران و فرمانده تیپ چهاردهم برای بررسی منطقه اعزام شدند.

فرماندهی عملیات مشترک افزود: گروه میدانی،همه مکان ها و مناطق را با راهنمائی شماری از نیروهای الحشد الشعبی و نیروهای امنیتی القاطع بررسی کردند و توانستند فقط یک جسد 25 ساله که دو سال پیش فوت شده بود را پیدا کنند.

وی افزود: این شایعات دروغین زمانی که نیروهای ما مشغول درگیری های سختی با تروریست هایی بودند که بر مناطق زیادی از خاک عراق تسلط داشتند ، رواج یافت که با رواج این شائعات در صدد تضعیف اراده نیروهای ما و تضعیف روحیه نیروهای امنیتی بودند که خیانت بزرگی به شمار می رود و بر اساس قانون عاملان آن مجازات خواهند شد .

از این رو ما نیز با همه رواج دهندگان شایعات به منظور تضعیف روحیه نیروهای قهرمان و شهروندان،اقدامات قانونی اتخاذ خواهیم کرد و ازهمه نیز می خواهیم با دقت و امانت داری درباره وضعیت امنیتی سخن بگویند.

217

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا