سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران هواپیما در مشهد

جمعه 12 آبان 1396
09:40
سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران هواپیما در مشهد ۸۰ مسافر شرکت هواپیمایی آسمان به مقصد دوشنبه بیش از ۱۲ ساعت در سالن ترانزیت پروازهای بین‌المللی فرودگاه مشهد سرگردا‌ن شدند.

العالم- ایران / اقتصادی 

چند تن از مسافران پرواز مشهد به مقصد دوشنبه تاجیکستان اعلام کردند: ‌در حالی که در گذرنامه ‌مهر خروج از کشور ثبت شده بود و در هواپیما نشسته بودیم اعلام کردند از هواپیما پیاده شوید تا لاستیک‌های هواپیما را باد کنند‌.

این مسافران ادامه داد: آنها از ما خواستند یک ربع در داخل اتوبوس‌های مخصوص فرودگاه تأمل کنند تا مشکل برطرف شود، اما آنها مسافران را به سالن منتقل کرده ‌و با وعده‌های چند دقیقه‌ای ‌تا ساعت 20 ‌معطل و سرگردان نگه داشته‌اند.
 

به دنبال اعتراضات پی‌در‌پی مسافران و شکایت کتبی آنها از مسئولان شرکت هواپیمایی آسمان، نماینده دادستان مشهد در فرودگاه حضور یافت.

تسنیم


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه