فصل جدید بازی تاج و تخت در عربستان / جزئیاتی از زندان لوکس شاهزادگان سعودی

يکشنبه 14 آبان 1396
11:41
فصل جدید بازی تاج و تخت در عربستان / جزئیاتی از زندان لوکس شاهزادگان سعودی هافینگتون پست مدعی شد: متهمان بلند پایه سعودی در یک هتل 5 ستاره بازداشت شده اند.

العالم - عربستان سعودی

مطالعات عربستان -- هافینگتون پست عربی عنوان کرد هتل 5 ستاره "ریتز کارلتون" که در جاده مکه- ریاض قرار دارد و میزبان ترامپ و خانواده اش و بسیاری از میهمانان خارجی ریاض بوده از شب 4 نوامبر هیچ میهمانی را نپذیرفته است و احتمالا به بازداشتگاه شاهزادگان و وزرا و تجار متهم به فساد تبدیل شده است.

هافینگتون پست می افزاید: این هتل ساعت یازده ظهر کلیه کارمندان خود را نیز مرخص کرده است، تخلیه "ریتز کارلتون" احتمال تبدیل شدن آن به محلی برای بازجویی از متهمین بلند پایه را افزایش می دهد.

این خبرگزاری همچنین به مطلبی که "نیویورک تایمز" در مورد پلمپ بخش پرواز هواپیماهای اختصاصی فرودگاه های سعودی نوشته اشاره می کند و می نویسد احتمالا ولیعهد قصد داشته مانع فرار تعداد بیشتری از ثروتمندان این کشور به خارج شود.

این روزنامه می افزاید: چنانچه به سایت هتل "ریتز کارلتون" مراجعه کنید نیز با پیام «همه اتاق ها رزو شده اند» مواجه خواهید شد و گزینه دیگر هتل های عربستان به نمایش در خواهد آمد که می تواند نشانه ادامه وضعیت موجود برای مدت زمانی طولانی باشد.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش