برخورد کشتی باری ایران با جزیره نزدیک هنگ کنگ

دوشنبه 15 آبان 1396
10:11
برخورد کشتی باری ایران با جزیره نزدیک هنگ کنگ کشتی کانتینری ایرانی توسکا با برخورد به دماغه شرقی جزیره ماگازین در جنوب منطقه هنگ کنگ به گل نشست.

العالم- ایران/ اقتصادی 

 به نقل از پایگاه خبری مریتایم بولتین، کشتی کانتینری ایرانی توسکا با برخورد به دماغه شرقی جزیره ماگازین در جنوب منطقه هنگ کنگ به گل نشست. ساکنان این جزیره بعد از شنیدن صدای برخورد کشتی با دماغه جزیره، شاهد ایجاد جرقه های آتش به دلیل برخورد بدنه آهنی کشتی با سخره ها بوده اند. به گفته ساکنین جزیره ماگازین بوی سوختگی از اطراف کشتی به مشام می رسد و ممکن است بر روی عرشه کشتی توسکا آتش سوزی رخ داده باشد.

بر اساس این گزارش، کشتی در هنگام برخورد با این جزیره با سرعتی بالا، معادل حدود 7.5 گره دریایی در حال حرکت بوده است. کشتی توسکا عازم بندر هنگ کنگ بوده، اما با چرخش ناگهانی به سمت راست، بدنه کشتی به این جزیره کوچک برخورد کرده است. کشتی توسکا که در سال 2008 ساخته شده و مدیریت آن در اختیار شرکت راهبران امید دریا در تهران است، ظرفیت 4947 تی ای یو بار را دارد.

طلاعات بیشتری در مورد این حادثه مخابره نشده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است