آدیداس جام جهانی ۲۰۱۸ را به نوستالژی تبدیل می‌کند!

سه شنبه 16 آبان 1396
15:08
آدیداس جام جهانی ۲۰۱۸ را به نوستالژی تبدیل می‌کند! طرح پیراهن‌های تیم‌های ملی حاضر در جام جهانی ۲۰۱۸ با برند آدیداس بازگشت به گذشته است.

العالم-گوناگون

به گزارش تی وی ان،  آدیداس پیراهن رسمی تیم‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۱۸ که از این برند استفاده می‌کنند را رونمایی کرد. طراحی این لباس‌ها خاص است و یادآور پیراهن‌های گذشته این تیم‌هاست. هشت تیم آلمان، آرژانتین، بلژیک، کلمبیا، اسپانیا، ژاپن، مکزیک و روسیه با این لباس جام جهانی پیش رو را به نوستالژی تبدیل خواهند کرد.

آلمان از طرحی بهره برده است که در جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا استفاده می‌کرد و توانست با آن سومین قهرمانی‌اش را به دست آورد.

آرژانتین با پیراهنی در جام جهانی روسیه به میدان خواهد رفت که شبیه به لباسی است که در کوپا آمریکا ۱۹۹۳ اکوادور قهرمان شد.

بلژیک از طرحی بهره خواهد برد که مانند پیراهن‌شان در یورو ۱۹۸۴ فرانسه است.

پیراهن کلمبیا یادآور لباسی است که در جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا بر تن کرده بود.

اسپانیا با پیراهنی در جام جهانی پیش‌رو به میدان خواهد رفت که طرحش از جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا گرفته شده است.

طراحی پیراهن ژاپن خاص است، به جزییات زیادی پرداخت شده است و در آن از رنگ سفید و قرمز، رنگ‌های پرچم کشور آسیایی استفاده شده است.

مکزیک از لباسی بهره خواهد برد که یادآور لباس‌های دهه ۹۰ است.

روسیه دوباره به دوران اتحاد جماهیر شوروی خواهد برگشت و از پیراهنی استفاده خواهد کرد که در یورو ۱۹۸۸ آلمان غربی بر تن کرده بود و نایب قهرمان این رقابت شد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم


ویدئو گرافیک/نخستین گزارش رسمی آمریکا از خسارات جنگ با ایران/ زیر نویس فارسی


یمن از سرنگونی یک فروند جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان