ارتش سوریه شهر بوکمال در استان دیرالزور را کاملاً محاصره کرد

چهارشنبه 17 آبان 1396
17:28
ارتش سوریه شهر بوکمال در استان دیرالزور را کاملاً محاصره کرد ارتش سوریه و نیروهای متحدش امروز (چهارشنبه) موفق شدند، تروریست‌های داعش را در شهر بوکمال واقع در استان دیرالزور به محاصره خود درآورند.

العالم ـ سوریه

گروه اطلاع رسانی الاعلام الحربی امروز گزارش داد که ارتش سوریه و نیروهای متحدش موفق شده اند شهر «بوکمال» را به صورت کامل محاصره کنند.

به گفته الاعلام الحربی، نیروهای سوری در حال ورود به این شهر هستند که بزرگترین مقر داعش در استان دیرالزور به شمار میرود.

تا کنون جزئیات بیشتری از محوری که نیروهای سوری وارد بوکمال شده اند، منتشر نشده است.

در همین راستا، ارتش سوریه و نیروهای مقاومت روز گذشته از شرق المیادین عملیاتی را برای آزادسازی شهر بوکمال آغاز کردند.

به گزارش فارس، نیروهای ضربتی ارتش سوریه عملیات خود را با پیشروی از محور «محکان» آغاز کردند. نیروهای سوری قصد دارند بوکمال را آخرین مرکز مهم داعش در ریف دیرالزور به شمار میرود، آزاد کنند.

نیروهای ضربتی ارتش سوریه به تازگی شهرهای المیادین و دیرالزور را از داعش پس گرفتند و عملیات خود را در طول کرانه باختری رود فرات ادامه دادند.

0% ...

آخرین اخبار

۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند