دیوان کیفری بین المللی درباره خشونت های انتخاباتی بوروندی تحقیق می کند

پنج‌شنبه 18 آبان 1396
22:13
دیوان کیفری بین المللی درباره خشونت های انتخاباتی بوروندی تحقیق می کند دیوان کیفری بین المللی تحقیقات خود را درباره جرایم و جنایات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری سال 2015 بوروندی آغاز کرد.

العالم - آفریقا

دیوان کیفری بین المللی امروز پنجشنبه تحقیقات خود را درباره جرایم و جنایاتی همچون قتل، تجاوز جنسی و شکنجه در دوران قبل و پس از انتخابات ریاست جمهوری بوروندی آغاز کرد.

انتخابات ریاست جمهوری بوروندی روز 21 ژوئیه 2015 برگزار شد اما مخالفان آن را تحریم کرده بودند.  

دولت بوروندی اکتبر 2017 از عضویت دیوان کیفری بین المللی انصراف داد و اولین کشوری است که از عضویت این دادگاه جهانی خارج می شود. 

دیوان کیفری بین المللی شواهد و قراینی مبنی بر اینکه نیروهای امنیتی و طرفداران پیر انکورونزیزا رئیس جمهوری بوروندی جرایم و جنایاتی را از روز 26 آوریل 2015 مرتکب شده اند ، به دست آورده است.
انکورونزیزا سال 2015 برای سومین بار سمت ریاست جمهوری را به دست گر فت. 

خشونت های انتخاباتی سال 2015 بوروندی بیش از 500 کشته برجای گذاشت و بیش از 270 هزار نفر را آوارۀ کشورهای دیگر کرد.

انکورونزیزا

214

0% ...

آخرین اخبار

افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد