شمال و غرب کشور بارانی است

جمعه 19 آبان 1396
12:18
شمال و غرب کشور بارانی است سازمان هواشناسی از ورود جریان های ناپایدار بارشی از شمال غرب به کشور و افزایش آلاینده های جوی در کلانشهرها به سبب سکون نسبی هوا تا شنبه خبر داد.

العالم- ایران/ اقتصادی 

بر پایه نقشه های پیش یابی، با ورود جریان های ناپایدار بارشی از شمال غرب کشور افزایش ابر، رگبار، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی که استان های شمال غربی و شمالی بویژه سواحل غربی دریای خزر را دربرگرفته است، به غرب کشور تسری می یابد.
 
شنبه در بخش‌هایی از شمال غرب، سواحل خزر و ارتفاعات زاگرس مرکزی، افزایش ابر، بارش پراکنده و در برخی مناطق رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.
 
آسمان ایلام امروز و فردا نیمه‌ابری است و گاهی وزش باد و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. برای اهواز و کرمانشاه نیز آسمانی صاف تا قسمتی نیمه‌ابری در برخی ساعت ها وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
 
همچنینبا توجه به کاهش نسبی دما و وجود شرایط پایدار و سکون نسبی هوا تا شنبه شرایط برای افزایش غلظت آلاینده های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت کشور مهیاست.
 
آسمان تهران امروز صاف تا نیمه‌ابری پیش‌بینی می‌شود و بیشینه و کمینه دما 22 و 12 درجه سانتیگراد را تجربه می کند.

ایرنا 


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد