سخنگوی الحشد الشعبی عراق:

هیچ نیرویی در خاک سوریه نداریم/ امنیت ۲۵۰۰ کیلومتر به سمت کربلای معلی را تأمین کردیم

جمعه 19 آبان 1396
14:02
هیچ نیرویی در خاک سوریه نداریم/ امنیت ۲۵۰۰ کیلومتر به سمت کربلای معلی را تأمین کردیم سخنگوی الحشد الشعبی عراق با تأکید بر اینکه شهر بوکمال سوریه را نیروهای این کشور به همراه نیروهای همپیمانشان آزاد کردند به نقش الحشد الشعبی در برگزاری مراسم اربعین حسینی اشاره کرد.

«احمد الاسدی» سخنگوی گروه «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) عراق اعلام کرد که نیروهای این گروه در نبرد آزادسازی شهر بوکمال سوریه حضور نداشته‌اند.

الاسدی تأکید کرد که الحشد الشعبی حتی یک نفر از نیروهای خود را به سوریه نفرستاده است.

وی در یک نشست مطبوعاتی از شهر کربلا گفت: «نیروهای سوری و نیروهای پشتیبان آن بوکمال سوریه را آزاد کردند و الحشد الشعبی با هیچ کدام از نیروهای خود در نبرد آزادسازی [این شهر] حضور نداشته است».

فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه روز گذشته در بیانیه‌ای به صورت رسمی آزادسازی بوکمال را اعلام کرد. 

ارتش سوریه اعلام کرد که آزادسازی بوکمال، دستاوردی راهبردی بود و این آزادسازی ، اعلام سقوط پروژه داعش در منطقه و فروپاشی توهمات حامیان آن و نیز حامیان تجزیه است.

به گزارش پایگاه خبری الحشد الشعبی، در خصوص مراسم اربعین حسینی نیز الاسدی تصریح کرد که این گروه در موفقیت آمیز بودن مراسم اربعین حسینی حضور فعال و چشمگیری داشته است.

به گفته این مسئول، نیروهای الحشد الشعبی امنیت 2500 کیلومتر به سمت کربلای معلی را تأمین کردند.

الاسدی تأکید کرد که این تأمین امنیت از طریق 3 حلقه صورت گرفت به گونه ای که در حلقه های اول و دوم در محور شمال، «کتف الرزازه»، محور جنوب و محور جنوب غرب کربلا 4500 نفر از نیروهای این گروه بسیج شدند.

0% ...

آخرین اخبار

جلوه‌های وحدت در مسیر اربعین تا واکنش‌ها به مهم‌ترین رویدادهای جهان عرب و اسلام


خط و نشان دبیرکل اتحادیه عرب برای رژیم صهیونیستی؛ جنایت در غزه بی‌پاسخ نمی‌ماند


مذاکرات رم در سایه تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ لبنان همچنان بدون دستاورد + ویدئو


از تهدید تا عقب‌نشینی؛ سردرگمی رژیم صهیونیستی در مواجهه با موضع ترامپ +فیلم


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر لزوم عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از این کشور


رویترز: خودداری کشتی‌های عربستانی از تردد در خلیج عدن


از مشارکت مردمی تا تکریم فرهنگ میزبانی؛ گسترش مواکب شناسنامه‌دار در مسیر اربعین


وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد


محورهای تماس تلفنی رئیس دفتر سیاسی حماس و پزشکیان


ایران: در شرایط کنونی هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نمی‌شود+فیلم