روسیه خواستار تحقیق درباره کشتار آمریکا در افغانستان شد

شنبه 20 آبان 1396
16:40
روسیه خواستار تحقیق درباره کشتار آمریکا در افغانستان شد وزارت خارجه روسیه با اشاره به تحقیق سازمان ملل در خصوص کشتار غیرنظامیان افغان در حمله جنگنده های آمریکایی، اعلام کرد که این پرونده باید به طور کامل و بی طرفانه بررسی شود.

العالم ـ آسیا

به گزارش «اسپوتنیک»، وزارت خارجه روسیه از مقامات افغان و سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشر خواست تا حمله هوایی آمریکا در سوم نوامبر سال جاری در ولایت «قندوز» در شمال افغانستان را به طور کامل و بی‌طرفانه بررسی کنند.

براساس بیانیه وزارت خارجه روسیه، نیروی هوایی آمریکا چندین خانه را در ولایت قندوز بمباران کرد که به «کشته شدن دستکم 10 غیرنظامی و مجروح شدن بیش از 20 غیرنظامی» دیگر منجر شد.

در این بیانیه آمده است که از مقامات افغان و سازمان‌های حقوق بشری می‌خواهیم تا بررسی کامل و بی‌طرفانه‌ای را درباره آنچه در شهرستان «چهار دره» اتفاق افتاده بود را انجام دهند.

به گزارش تسنیم، پس از انتشار خبر کشته شدن چندین غیر نظامی در شهرستان چهادره در نتیجه حمله هوایی آمریکا، فرماندهی این نیروها در افغانستان اعلام کرد که آنها درباره این موضوع تحقیق کرده‌اند ولی هیچ شواهدی مبنی بر کشته شدن غیرنظامیان وجود ندارد.

با این حال پس از آن نیز دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان موسوم به (یوناما) تحقیقات میدانی را در این شهرستان انجام داد و گزارش‌ها مبنی بر کشته شدن غیرنظامیان در این حمله را تایید کرد.

یوناما اعلام کرد که پس از گفت‌وگو با منابع مختلف از جمله بازماندگان حادثه، مراکز درمانی، بزرگان محلی و سایر منابع شواهد موثقی حاکی از کشته شدن غیرنظامیان در بمباران شهرستان چهاردره توسط جنگنده‌های آمریکایی به دست آمده است.

0% ...

آخرین اخبار

کودکان غزه زخم‌های جنگ را به قدرت و پیروزی تبدیل می‌کنند


بقائی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌پذیرد


سفیر ایران: تحریم شرکت‌های هواپیمایی نقض قوانین است


نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم