خبرهای ضد و نقیض درباره دستگیری عامل موساد در لبنان

يکشنبه 21 آبان 1396
03:48
خبرهای ضد و نقیض درباره دستگیری عامل موساد در لبنان در حالی که برخی از رسانه های لبنان خبر دادند که یک عامل سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) که قصد ترور «بهیه الحریری» نماینده پارلمان را داشته، دستگیر شده است، وزارت کشور لبنان اما این خبر را تکذیب کرده است.

برخی رسانه های لبنان از جمله شبکه تلویزیونی «المیادین» و «الجدید» شنبه شب خبر دادند که نیروهای امنیتی این کشور یک نفر وابسته به موساد را دستگیر کرده اند که قصد داشته بهیه الحریری نماینده پارلمان و خواهر «رفیق الحریری» نخست وزیر فقید لبنان را در شهر صیدا ترور کند.
بر اساس این گزارش ها وی راننده تاکسی بوده و رفت و آمدهای بهیه الحریری را رصد می کرده است.
این در حالی است که دقایقی پس از این خبر، وزارت کشور لبنان با صدور اطلاعیه ای خبرها در خصوص دستگیری عامل موساد را تکذیب کرد.
با این وجود شبکه تلویزیونی الجدید نیز پس از تکذیب وزارت کشور نیز گزارش داد که این فرد دو روز پیش دستگیر شده ولی بخاطر شرایط حساس این روزهای لبنان خبر آن منتشر نشده است.
برخی از رسانه های دیگر لبنان نیز حتی عکس هایی از فردی را که ادعا می شود دستگیر شده است منتشر کردند و نام او را «محمد الضابط» اعلام کردند.
انتشار این خبر در شرایطی است که فضای لبنان تحت تاثیر استعفای «سعد الحریری» نخست وزیر لبنان است.
بسیاری این استعفا را با فشار عربستان سعودی و با هدف خلا سیاسی در لبنان و تحت فشار قراردادن حزب الله می دانند.
در همین حال برخی از ناظران هشدار داده اند که این احتمال وجود دارد عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی دست به اقدام ضدامنیتی در لبنان بزنند و آن را به گردن حزب الله بیندازند./منبع: ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق


میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم


سناتور دموکرات: هیچ یک از اقدامات ترامپ آمریکا را قوی‌تر و امن‌تر نکرده است


نماینده پارلمان لبنان: تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب، نقض قوانین بین‌المللی است


پزشکیان وارد بیشکک شد 


عراقچی همراه پزشکیان عازم قرقیزستان شد


جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران