حمایت از داعش یا مبارزه با آن؛

ائتلاف بین المللی مدعی مبارزه با داعش چرا به مردم بی‌گناه حمله هوایی می کند؟

يکشنبه 21 آبان 1396
17:24
ائتلاف بین المللی مدعی مبارزه با داعش چرا به مردم بی‌گناه حمله هوایی می کند؟ وزارت امور خارجه و مهاجرین سوریه با ارسال نامه ای برای دبیرکل سازمان ملل متحدنسبت به اقدامات دوگانه ائتلاف بین المللی در مبازه با داعش اعتراض کرده است.

به گزارش خبرنگار العالم در سوریه؛ وزارت امور خارجه و مهاجرین سوریه با ارسال نامه ای برای دبیرکل سازمان ملل متحد و رییس شورای امنیت نوشت که ادامه حملات هوایی ائتلاف بین المللی جهت ایجاد مانع در مسیر پیروزی های ارتش سوریه و همپیمانانش ضد گروه تروریستی داعش نشانه نقش مشکوک و خطرناک آن برای تلاش های واقعی جهت مقابله با این گروه تکفیری است.

وزارت خارجه سوریه همچنین اعلام کرد دولت این کشور به بسیاری از طرفها که ادعا می کنند به حاکمیت قانون و حقوق بشر اهتمام می ورزند اما بر قتل عامهای «ائتلاف» در استانهای رقه و دیرالزور چشم پوشی می کنند، اعتراض دارد.

در ادامه بیانیه وزارت امور خارجه و مهاجرین سویه آمده است که حکومت دمشق حملات ائتلاف بین المللی و جنایات جنگی آن ضد غیرنظامیان را به شدت محکوم کرده و نسبت به  بی توجهی مدعیان قانونمداری و حقوق بشر نسبت به این جنایات در استان های رقه و دیرالزور معترض است.

این بیانیه از شورای امنیت اقدام فوری برای توقف جنایات ددمنشانه ائتلاف ضد غیرنظامیان بی گناه و جلوگیری از ارتکاب جنایات بیشتر ضد ملت سوریه و حاکمیت و یکپارچگی آن را خواستار شد.

206

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند


نماینده مجلس: بازیابی سکوهای پارس جنوبی نشان‌دهنده توان بازسازی سریع صنعت نفت و گاز است


۹ شهید و تعدادی زخمی در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به غزه


پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد


ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد