افشاگری درباره چگونگی نجات داعش ها از محاصره بدست عوامل امريكا در شهر رقه

سه شنبه 23 آبان 1396
06:09
افشاگری درباره چگونگی نجات داعش ها از محاصره بدست عوامل امريكا در شهر رقه رسانه ها در انگلیس اعلام کردند  در استانه بازپس گیری شهر رقه از دست تروریستها، دهها عضو خارجی داعش به همراه 10 کامیون اسلحه ، مهمات و مواد منفجره با همکاری شبه نظامیان مورد حمایت امریکا از شهر رقه خارج شدند و نجات یافتند.

شبکه خبر بی بی سی اعلام کرد: اعضای خارجی داعش، بلافاصله پس از خروج از شهر رقه پراکنده  و برخی از آنان موفق به عبور از مرز ترکیه نیز شدند. 
این شبکه افزود: حدود دویست و پنجاه تروریست داعشی که در رقه در محاصره نیروهای مقاومت بودند  نیز در تبانی با شبه نظامیان مورد حمایت آمریکا اجازه یافتند همراه غیر نظامیان از شهر بگریزند و نجات یابند. 
بنا بر این گزارش  این تروریستها به همراه بیش از چهارهزار نفر از ساکنان غیرنظامی شهر رقه که عمدتا از خانواده های انان بودند با حدود یکصد اتوبوس از محاصره خارج شدند و نجات یافتند.
ائتلاف به سرکردگی امریکا در آستانه تصرف رقه، اعلام کرده بود که به هیچ یک از اعضای  داعش اجازه خروج از شهر را نمی دهد و این پیکارجویان یا باید خود را تسلیم کنند یا بمیرند.
بی بی سی بر وجود  شواهدی تاکید دارد که نشان می دهد برخی از فرماندهان کُرد و عرب متحد آمریکا، در معامله ای با داعش اجازه خروج دهها نفر از آنان را  از شهر دادند.
از سه سال پیش  شهر رقه با حدود دویست هزار جمعیت به دست تروریستهای جبهه النصره و ارتش ازاد سوریه افتاد و از دو سال پیش نیز داعش کنترل ان را در اختیار گرفت و رقه را پایتخت خود اعلام کرد ه بود.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند