پایان ضرب الاجل فرانسه برای بازگشت حریری

چهارشنبه 24 آبان 1396
17:46
پایان ضرب الاجل فرانسه برای بازگشت حریری ضرب الاجل کاخ الیزه برای بازگشت سعد حریری نخست وزیر مستعفی لبنان از ریاض به بیروت امروز (چهارشنبه) به پایان می رسد.

العالم ـ اروپا

کاخ الیزه روز گذشته اعلام کرده بود که اگر حریری تا چهارشنبه (امروز) به لبنان بازنگردد، این موضوع را در شورای امنیت سازمان ملل به صورت جدی پی گیری خواهد کرد.

در همین حال امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه در آستانه پایان یافتن زمان این ضرب الاجل، ابراز امیدواری کرد که سعد حریری نخست‌وزیر مستعفی لبنان برای تقدیم استعفا به این کشور باز گردد.

روزنامه الاخبار لبنان روز گذشته (سه شنبه) به نقل از منابعی در کاخ الیزه نوشته بود: «ماکرون تا عصر روز چهارشنبه (امروز) به حریری زمان داده است که برای ارائه استعفایش بر اساس قانون یا بازگشت به سمتش و بهبود شرایط به بیروت بازگردد.»

به دنبال اعلام مواضع رییس جمهور و دیگر مقامات رسمی لبنان درخصوص خودداری از پذیرش استفعای حریری و تاکید بر بازگشت وی از ریاض، فرانسه نیز اعلام کرده است که حریری را به عنوان یک نخست‌وزیر مستعفی نمی‌پذیرد و عربستان باید اجازه دهد او به لبنان بازگردد.

سعد حریری روز 13 آبان ماه در اقدامی عجیب از طریق شبکه سعودی العربیه در ریاض استعفای خود را از نخست وزیری لبنان اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!