نتانیاهو امروز برای دو پرونده فساد بازجویی می شود

يکشنبه 28 آبان 1396
13:52
نتانیاهو امروز برای دو پرونده فساد بازجویی می شود نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قرار است روز یکشنبه (امروز)، برای دومین بار در ماه در ارتباط با دو پرونده فساد، مورد بازجویی قرار گیرد.

العالم - فلسطین اشغالی

گزارشات رسانه‌ها حاکی از آن است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز یکشنبه (امروز) برای دومین بار در ماه برای دو پرونده فساد مورد بازجویی قرار می‌گیرد.

خبرگزاری فرانسه در این خصوص گزارش کرد، نتانیاهو مظنون به دریافت هدایای لوکس از حامیان ثروتمند از جمله «آرنون میلچان» تاجر صهیونیست و تهیه‌کننده هالیوود می‌باشد.

میلچان، دوست قدیمی نتانیاهو که ظاهراً جعبه‌های سیگارهای گرانقیمت و دیگر اقلامی با قیمت‌های دهها هزار دلاری برایش فرستاده بود، در ماه سپتامبر مورد بازجویی قرار گرفت.

بازجویی امروز، در واقع ششمین مرتبه‌ای به حساب می‌آید که نتانیاهو در ماههای اخیر توسط بازپرس‌های پلیس مورد بازجویی قرار می‌گیرد.

بازرسان، همچنین نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به ظن اینکه به دنبال یک توافق محرمانه با ناشر روزنامه پر فروش «یدیعوت آحارونوت» برای پوشش مطلوب مطالب بوده است، مورد بازجویی قرار داده‌اند. 

این توافق که ظاهراً نهایی نشده است در این خصوص بود که نتانیاهو متعهد می‌شد در قبال پوشش مثبت یدیعوت آحارونوت از وی، به این روزنامه کمک کند تا روزنامه «اسرائیل هیوم» که رقیب آحارونوت است را از میدان به در کند.

نتانیاهو به طور مداوم ارتکاب هرگونه اقدام اشتباه را رد کرده است و می‌گوید که هدف مبارزات مخالفان سیاسی قرار گرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم