طرح سه‌مرحله‌ای چین برای حل بحران روهینگیا

دوشنبه 29 آبان 1396
09:02
طرح سه‌مرحله‌ای چین برای حل بحران روهینگیا وزارت خارجه چین از ارائه طرحی سه‌مرحله‌ای برای حل بحران بوجودآمده در روهینگیا در میانمار خبر داد.

العالم ـ آسیا

وزارت خارجه چین اعلام کرد، پکن یک طرح سه‌مرحله‌ای برای حل بحران روهینگیا ارائه کرده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری «رویترز»، وزارت خارجه چین همچنین گفته است که این طرح با آتش‌بس آغاز می‌شود که حمایت میانمار و بنگلادش را به همراه دارد.

بر اساس این گزارش، از زمان آغاز عملیات پاکسازی نظامی در استان راخین میانمار، بیش از 600 هزار مسلمان روهینگیایی به سمت بنگلادش فرار کرده‌اند.

«وانگ یی» وزیر خارجه چین که به پایتخت میانمار سفر کرده است اعلام کرد چین معتقد است که این مسئله می‌تواند با راه‌حلی که مورد قبول دو کشور همسایه میانمار و بنگلادش از طریق گفت‌وگو واقع شود، برطرف گردد.

به گزارش فارس، وزارت خارجه چین گزارش کرد که آتش‌بس پس از گفت‌وگوهای دوجانبه می‌تواند منجر به راه‌حلی کارآمد شود. سومین و آخرین مرحله از این طرح پیشنهادی تلاش برای دستیابی به یک راه‌حل درازمدت است.

وزیر خارجه چین در کنفرانس خبری مشترک با «آنگ سان سوچی» رهبر حزب حاکم در میانمار گفت که جامعه بین‌المللی و شورای امنیت سازمان ملل باید از هر دو کشور حمایت کند تا شرایط لازم ایجاد شود.

بر اساس این گزارش، تا کنون، هم میانمار و هم بنگلادش از طرح پیشنهادی چین استقبال کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

نماهنگ | ملت فلسطین را نشناخته‌اند


حزب‌الله: ما بر پیمان خود با مقاومت هستیم+فیلم


نماهنگ | سلام بر شهدای مقاومت


رئیس اتحادیه علمای اسلام خواستار تشکیل سازمان ملل اسلامی برای تحقق صلح شد


نماهنگ | در انتظار طوفان


نماهنگ | روایت یک طوفان تاریخ‌ساز


مثبت ۱۰۰ ثانیه | بلوک مقاومت، محور نظم جدید جهان


ثبت ۶۳ هزار حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون


۲ کشته و دهها زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


دیدار روسای هیات‌های ایران و پاکستان در حاشیه نشست مسکو درباره افغانستان