چتر حمايتي آمريكااز جنايتگري آل خليفه

سه شنبه 29 فروردين 1391
11:57
چتر حمايتي آمريكااز جنايتگري آل خليفه لندن (العالم)- عضو مركز حقوق بشر بحرين? گفت: رژيم حمد بن عيسي آل خليفه پادشاه بحرين به دليل برخورداري از حمايت آمريكا، نسبت به فشارهاي بين المللي براي انجام اصلاحات بي اعتنا است.

"عباس العمران" سه شنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: كميسارياي اتحاديه اروپا و برخي كشورهاي اروپايي و دبير كل سازمان ملل متحد خواستار انجام اصلاحات، پايان اقدامات سركوبگرانه و آزادي زندانيان سياسي در بحرين به ويژه عبدالهادي الخواجه شده است.

العمران افزود: الخواجه از فعالان حقوقي بحريني بيش از دو ماه است كه در اعتصاب غذا به سر مي برد و مساله نقض حقوق بشر در بحرين را در مركز توجه منابع ديپلماتيك و رسانه هاي دنيا قرار داده است.

عضو مركز حقوق بشر بحرين گفت: رژيم آل خليفه به اين درخواست ها توجهي نمي كند زيرا از حمايت كشورهاي غربي به ويژه دولت آمريكا برخوردار است.

العمران افزود: دولت آمريكا با ايجاد پوشش تبليغاتي براي رژيم آل خليفه در صدد سرپوش گذاشتن بر جنايتگري رژيم بحرين در محافل بين المللي است تا مساله بحرين مورد بررسي قرار نگيرد.
 
وي به اقدام روز گذشته علي المشيمع و موسي عبدالعلي دو فعال بحريني مبني بر بالا رفتن از سفارت بحرين در لندن و در دست گرفتن پلاكاردي در حمايت از عبدالهادي الخواجه فعال حقوقي و حسن المشيمع از رهبران مخالفان بحريني، كه در زندان هاي رژيم آل خليفه به سر مي برند، اشاره كرد.

عضو مركز حقوق بشر بحرين گفت: مشيمع و عبدالعلي با اين اقدام، جنايت هاي رژيم آل خليفه را در حق زندانيان سياسي و حمايت آمريكا از آل خليفه محكوم كردند.

فعالان بحريني دوشنبه (28 فروردين) پس از رساندن خود به بالاي سفارت بحرين در لندن، تصاوير حسن المشيمع از رهبران مخالفان رژيم بحرين و "عبدالهادي الخواجه" فعال حقوقي كه بيش از دو ماه در زندان بحرين دست به اعتصاب غذا زده است، را بر فراز اين سفارتخانه به اهتزاز در آوردند.

العمران با اشاره به مسابقات اتومبيلراني "فرمول يك" كه قرار است ابتداي هفته آتي در بحرين برگزار شود، خاطرنشان كرد: با توجه به حضور صدها خبرنگار خارجي براي پوشش اين مسابقه، مردم بحرين با تظاهرات و اعتراض هاي مسالمت آميز و ديگر فعاليت ها، از اين فرصت براي افشاي جنايت هاي رژيم بحرين و نيروهاي اشغالگر سعودي استفاده خواهند كرد.
tt-16-23:47

0% ...

آخرین اخبار

حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین