وقتی داعش چاه های نفت عراق را «گورستان جمعی» کرد + تصاویر

دوشنبه 29 آبان 1396
22:31
وقتی داعش چاه های نفت عراق را «گورستان جمعی» کرد + تصاویر نیروهای عراقی از کشف یک گور دسته جمعی داخل چاه های نفت در نزدیکی ارتفاعات "جبال جمرین" خبر دادند.

العالم - عراق

به گزارش خبرنگار شبکه العالم از عراق، نیروهای هنگ 88 نیروهای الحشد الشعبی عراق امروز دوشنبه یک گور جمعی را در داخل چاههای نفت در منطقه الکیصومه در نزدیکی روستای آذربان در شمال ارتفاعات حمرین کشف کردند. این گور جمعی شامل اجساد غیرنظامیانی‌ است که به دست گروهک تروریستی داعش نزدیک ارتفاعات حمرین اعدام شده بودند.

وزارت بهداشت عراق به منظور شناسایی قربانیان، یک تیم پزشکی متخصص برای نمونه برداری از DNA اجساد به این منطقه اعزام کرده است.

جبال حمرین رشته کوه هایی در عراق است که از استان دیالی واقع در ۶۰ کیلومتری شرق بغداد تا شهر نفت خیز کرکوک واقع در ۲۶۰ کیلومتری شمال بغداد، امتداد می یابد.

221

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم