سعيد شهابي روز سه شنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم با اشاره به اظهارات وزارت خارجه اين كشور كه رفتن به سفارت بحرين در لندن توسط دو بحريني را اقدامي تروريستي اعلام كرده بود، تاكيد كرد كه رژيم بحرين همه افراد مخالف با سياست هاي ظالمانه اش عليه ملت بحرين را تروريست مي نامد.
شهابي تصريح كرد: موسي عبدالعلي و علي حسن مشيمع، دو شهروند بحريني كه در اعتراض به جنايات آل خليفه دست به اعتصاب غذا زده بودند، اقدامات خود را ضد اين رژيم تشديد كردند.
وي افزود: آنها تصميم گرفتند براي آزادي فعالان و رهبران مخالف رژيم بحرين از جمله عبدالهادي خواجه و حسن مشيمع، مواضع خود را در قبال رژيم آل خليفه تشديد كنند؛ از اين رو به سفارت بحرين در لندن به صورت كاملا مسالمت آميز بدون آن كه كسي آسيبي ببنيد، يورش بردند.
دبيركل جنبش آزادگان بحرين اظهار داشت: اين دو شهروند بحريني خواستند تا با اين اقدام پيامي را به حكومت بحرين و انگليس برسانند تا خواسته هايشان براي آزادي افراد بيگناه بازداشت شده در زندان رژيم بحرين برآورده شود.
فعالان بحريني دوشنبه (28 فروردين) پس از رساندن خود به بالاي سفارت بحرين در لندن، تصاوير حسن المشيمع از رهبران مخالفان رژيم بحرين و "عبدالهادي الخواجه" فعال حقوقي را كه بيش از دو ماه در زندان بحرين دست به اعتصاب غذا زده است، بر فراز اين سفارتخانه بالاي سر بردند.
شهابي در ادامه سخنان سميره رجب عضو شوراي مشورتي بحرين درباره وضعيت سلامتي عبدالهادي خواجه و حسن مشيمع را تكذيب كرد.
وي گفت: خواجه كه بيش از 67 روز اعتصاب غذا كرده است با مرگ و خطر واقعي از دست دادن جان خود روبروست و به همين دليل به بيمارستان نظامي منتقل شد.
دبيركل جنبش آزادگان بحرين اظهار داشت: پزشك مخصوص حسن مشيمع از رهبران مخالفان رژيم بحرين، نيز تاكيد كرده است كه وي دچار بيماري سرطان است و عوارض اين بيماري اخيرا تشديد شده و وضعيت جسمي او وخيم است.
وي بر آزادي اين دو فعال بحريني در اسرع وقت و بدون هيچ شرطي تاكيد كرد و افزود: اين همان چيزي است كه كميته شريف بسيوني كه رژيم بحرين تشكيل داد، خواستار آن شده بود.
شهابي درباره برگزاري مسابقات اتومبيلراني فرمول يك در بحرين، اظهار داشت: اين مسابقات جايگاه رژيم آل خليفه را در جهان بالا نخواهد برد زيرا اين رژيم ديگر به پايان راه خود رسيده است و به زودي سرنگون خواهد شد.
14:42