اردوغان: ایران حساسیت‌های ترکیه را لحاظ می‌کند/ آمریکا همچنان به سوریه سلاح می فرستد

سه شنبه 30 آبان 1396
15:25
اردوغان: ایران حساسیت‌های ترکیه را لحاظ می‌کند/ آمریکا همچنان به سوریه سلاح می فرستد رئیس جمهور ترکیه با انتقاد از پابرجا بودن دولت «بشار اسد» در سوریه، گفت ایران حساسیت‌های ترکیه در منطقه را ملاحظه می‌کند.

العالم ـ ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه امروز (سه‌شنبه) گفت: روند ظهور و نابودی گروه تروریستی داعش پر از ابهامات است و ایالات متحده باید توضیح دهد به چه دلیلی ارسال سلاح به سوریه را ادامه می‌دهد.

اردوغان طی سخنرانی در جمع نمایندگان پارلمانی حزب عدالت و توسعه مدعی شد عملیات «سپر فرات» از سوی ترکیه در شمال سوریه، اولین گام برای نابودی داعش بود و آنکارا اولین دولتی بود که اثبات کرد آنها یک گروه بی‌ارزش هستند.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» وی با بیان اینکه داعش تقریبا به طور کامل از سوریه و عراق پاکسازی شده است، گفت: «حدود 3هزار تروریست داعشی در منطقه‌ای به وسعت 2هزار کیلومتر مربع در جرابلس، الراعی و الباب کشته شدند.»

رئیس جمهور ترکیه با تکرار مواضع ضد دولت سوریه اما ادعا کرد: «زمانی که به نقشه این کشورها (عراق و سوریه) نگاه می‌کنیم، هیچ پیشرفتی در امر تمامیت ارضی و صلح در آن نمی‌بینیم. دولت اسد هنوز پابرجاست. هیچ نتیجه‌ای در منطقه حاصل نشده است.»

به گزارش فارس، اردوغان درباره نشست سه‌جانبه رؤسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه در شهر «سوچی» روسیه نیز گفت: «این یک دیدار مهم درباره آینده منطقه است. ایران نیز حساسیت‌های ترکیه در منطقه را ملاحظه می‌کند.»

وی همچنین با تشبیه کردن قضیه «رضا ضراب» به ماجرای کودتای حقوقی و نافرجام دسامبر سال 2013، تاکید کرد: «یکی از بزرگترین دام‌ها در تاریخ ترکیه از 17 تا 25 دسامبر گسترانده شد... چنین دامی اکنون در آمریکا پهن شده است. اگر کسانی هنوز به وارد کردن اتهامات به ترکیه با استفاده از لحن اعضای سازمان فتح‌الله گولن ادامه می‌دهند، دلیلش نقشی است که به آنها داده شده است.»

0% ...

آخرین اخبار

خشم شخصیت‌های لبنانی از بیانیه مداخله‌جویانه پنج سفارتخانه خارجی


معاریو: نتانیاهو یک دستاورد داشت، رژیم‌چنج البته در آمریکا


حکم اعدام محمدعارف شه‌بخش اجرا شد


افشای پیشنهاد ۱۲۵ میلیون دلاری برای کناره‌گیری نتانیاهو از سیاست


هشدار دفاع مدنی غزه نسبت به بروز فاجعه در پی بارش‌های شدید


دموکرات‌های کنگره در تدارک تحقیقات گسترده علیه دولت ترامپ


ویدئو گرافیک/موج آبی ۲۰۲۶؛ سیلی تاریخی به ترامپ و فروپاشی پایگاه‌های جمهوری‌خواهان


اعتراضات در فرانسه ادامه دارد؛ آماده باش دوباره ۷۰ هزار پلیس در سراسر کشور


عراقچی در ۴۸ ساعت با ۱۲ وزیر خارجه رایزنی کرد/ تأکید بر امنیت منطقه‌ای بدون مداخله خارجی+ فیلم


شکست ترامپ؛ امروز روز خوبی برای بشریت است +فیلم