واکنش آمریکا به بازگشت الحریری به لبنان

پنج‌شنبه 2 آذر 1396
09:15
واکنش آمریکا به بازگشت الحریری به لبنان وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که دولت واشنگتن از بازگشت نخست‌وزیر لبنان به کشورش استقبال می‌کند.

العالم - آمریکا

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن از بازگشت «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان به لبنان استقبال می‌کند.

این سخنگو افزود، ایالات متحده همچنین از گفت‌وگوهای الحریری با «میشل عون» رئیس‌جمهوری لبنان و بیانیه‌ وی، که در آن پایبندی‌اش را به ثبات لبنان تأکید کرد، استقبال می‌کند.

طبق این گزارش، الحریری، که سه‌شنبه‌شب بعد از حدود 3 هفته به لبنان بازگشت، روز گذشته پس از دیدار با ژنرال عون، اعلام کرد که به درخواست رئیس‌جمهوری استعفای خود را تعلیق می‌کند.

الحریری، چهارم نوامبر به عربستان سعودی فراخوانده شده بود و تحت فشارهای ریاض، استعفای خود از سمت نخست‌وزیری لبنان را اعلام کرده بود؛ امری که بحران سیاسی شدیدی در لبنان ایجاد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم