توصیه رای الیوم به کشورهای عربی/ امید بستن به آمریکا خودکشی است

يکشنبه 5 آذر 1396
09:51
توصیه رای الیوم به کشورهای عربی/ امید بستن به آمریکا خودکشی است روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم چاپ لندن در مطلبی با اشاره به اینکه آمریکا بار دیگر یکی از همپیمانان خود یعنی نیروهای دموکراتیک کرد سوریه را کنار گذاشت، نوشت: همپیمانی برخی کشورهای عربی با آمریکا و امید داشتن آنها به حمایت های این کشور، خودکشی محض است.

العالم ـ آسیا

به نوشته روز یکشنبه روزنامه رای الیوم، دولت آمریکا در روزهای گذشته دو مرتبه از تصمیم هایی که گرفته بود عقب نشینی کرده است؛ نخست: اعلام توقف کمک های خود به نیروهای دمکراتیک کرد سوریه به رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه و دوم صرف نظر کردن از بستن دفتر جنبش فتح در واشنگتن که پیش از این تهدید کرده بود در صورتی که محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در مذاکرات بدون پیش شرط با اسراییل شرکت نکند، دفتر جنبش فتح را خواهد بست.
این عقب نشینی های خفت بار نشان دهنده سه امر اصلی است:
نخست: ایالات متحده آمریکا عظمت و هیبت گذشته خود را در جهان و به خصوص خاورمیانه از دست داده و تهدیدهای واشنگتن جز اندکی را به هراس نمی اندازد.
دوم: کشورهای قدرتمند و ضعیف در سطح بین الملل همپیمانان جدیدی مانند روسیه یا چین یا هر دو این کشورها را باهم جایگزین آمریکا کرده اند.
سوم: آمریکا بسیاری از همپیمانان خود را زمانی که می بیند آنها تنها بارسنگینی به لحاظ استراتژیک روی دوشش هستند، کنار می گذارد.
رجب طیب اردوغان، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را میان دو گزینه قرار داد یا همپیمانی با ترکیه که یکی از اعضای اصلی پیمان ناتو محسوب می شود، یا ادامه سیاست های خود در حمایت از کردهای سوریه که تهدیدی برای ترکیه و امنیت و ثبات آن در نظر اردوغان هستند.
ترامپ و دولت آن در وهله اول با غرور و زورگویی حمایت از کردهای سوریه و تسلیح آنها را انتخاب کرد و از اردوغان خواستند تا از آب دریای سیاه بنوشد، اگرچه این موضوع چندان خوشایند او نیست، اما اردوغان به سمت مسکو رفته و یک ائتلاف قوی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری این کشور برقرار کرد و قرارداد خرید سامانه اس 400 روسی پیشرفته را با این کشور به امضا رساند.

وی همچنین یک نشست سه جانبه با حسن روحانی همتای ایرانی خود و نیز پوتین در شهر سوچی داشتند که در جریان آن یک استراتژی جدید برای بازنگری در امور خاورمیانه به خصوص بدون بودن آمریکا در این منطقه را ترسیم کردند.
از سوی دیگر بی توجهی فلسطینیان به تهدید بسته شدن دفتر فتح در آمریکا نتایج مطلوب خود را داشت و باعث شد تا آمریکا از تصمیم خود عقب نشینی کند و این دفتر همچنان باز بماند.
به گزارش ایرنا، رای الیوم در ادامه می فزاید، همین موضعگیری ها را کیم جون اون رهبر کره شمالی دارد که با تصمیمات محکم خود پیوسته در برابر آمریکا ایستاده و هیچگاه از حق خود در داشتن فناوری هسته ای و بکارگیری آن عقب نشینی نکرده است.
اما باید فریب خوردگان و بزدلان و وابستگان آمریکا در کشورهای عربی را مخاطب قرار داد و گفت که ائتلاف شما با آمریکا و اسرائیل یک خودکشی است، چرا که آمریکا به زودی دست از همپیمانی با شما خواهد کشید همان طور که از حمایت کردها در سوریه و عراق روی گرداند و آمریکا در طول تاریخ خود در این زمینه پرسابقه است، همانند دست کشیدن از همپیمانی با ویتنام و فیلیپین و همچنین  حسنی مبارک رئیس جمهور مخلوع مصر که زمانی درست گفته است که کسی که آمریکا پوشش و لباس او باشد، عریان است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌پذیرد


سفیر ایران: تحریم شرکت‌های هواپیمایی نقض قوانین است


نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم