داعش مسئوليت حمله انتحاری به منطقه النهروان بغداد را بر عهده گرفت

سه شنبه 7 آذر 1396
00:37
داعش مسئوليت حمله انتحاری به منطقه النهروان بغداد را بر عهده گرفت گروه وهابی صهیونیستی داعش مسئولیت حمله انتحاری روز دوشنبه در منطقه النهروان در جنوب شرق بغداد را برعهده گرفت .

خبرگزاری اعماق وابسته به گروه وهابی صهیونیستی داعش اعلام کرد این گروه مسئولیت حمله انتحاری به بازاری در منطقه النهروان را برعهده گرفته است.
گروه وهابی صهیونیستی داعش مدعی شد در این حمله دست کم 35 تن از نیروهای الحشد الشعبی ( بسیج مردمی عراق ) به قتل رسیدند اما وزارت کشورعراق اعلام کرد تروریست ها در این حمله شهروندان غیرنظامی را هدف قرار دادند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از بغداد ، وزارت کشور عراق دوشنبه شب اعلام کرد دو مهاجم مسلح ابتدا به طرف غیرنظامیان دریک بازار و مرکز تجاری تیراندازی کردند و در ادامه یکی از مهاجمان خود را منفجر کرد و مهاجم دوم نیز به ضرب گلوله ماموران امنیتی کشته شد.
بر اساس گزارش های رسانه های داخلی عراق در حمله انتحاری دیروز به منطقه النهروان دست کم 17 نفر جان باختند و 28 تن دیگر زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه