داعش مسئوليت حمله انتحاری به منطقه النهروان بغداد را بر عهده گرفت

سه شنبه 7 آذر 1396
00:37
داعش مسئوليت حمله انتحاری به منطقه النهروان بغداد را بر عهده گرفت گروه وهابی صهیونیستی داعش مسئولیت حمله انتحاری روز دوشنبه در منطقه النهروان در جنوب شرق بغداد را برعهده گرفت .

خبرگزاری اعماق وابسته به گروه وهابی صهیونیستی داعش اعلام کرد این گروه مسئولیت حمله انتحاری به بازاری در منطقه النهروان را برعهده گرفته است.
گروه وهابی صهیونیستی داعش مدعی شد در این حمله دست کم 35 تن از نیروهای الحشد الشعبی ( بسیج مردمی عراق ) به قتل رسیدند اما وزارت کشورعراق اعلام کرد تروریست ها در این حمله شهروندان غیرنظامی را هدف قرار دادند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از بغداد ، وزارت کشور عراق دوشنبه شب اعلام کرد دو مهاجم مسلح ابتدا به طرف غیرنظامیان دریک بازار و مرکز تجاری تیراندازی کردند و در ادامه یکی از مهاجمان خود را منفجر کرد و مهاجم دوم نیز به ضرب گلوله ماموران امنیتی کشته شد.
بر اساس گزارش های رسانه های داخلی عراق در حمله انتحاری دیروز به منطقه النهروان دست کم 17 نفر جان باختند و 28 تن دیگر زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی