ارتباط انفجارها درعراق با توافق امیرقطر و الهاشمی

يکشنبه 3 ارديبهشت 1391
07:52
ارتباط انفجارها درعراق با توافق امیرقطر و الهاشمی نماينده ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق تأکيد کرد، انفجارهاي اخير در اين کشور پس از توافق معاون تحت تعقيب رييس جمهوري عراق و امير قطر صورت گرفته است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "شاکر الدراجی" تأکید کرد: انفجارها و عملیات تروریستی در بغداد و چند استان دیگر یکی از پیامدهای توافق "طارق الهاشمی" و "حمد بن خلیفه" در پایتخت قطر، درباره کمکهای مالی و تسلیحاتی است.

بغداد و چند استان عراق پنج شنبه گذشته شاهد حملات خونباری با خودروهای بمبگذاری شده بود که در نتیجه آن ده ها تن کشته و مجروح شدند.

"طارق الهاشمی" که از سوی دستگاه قضایی عراق به دلیل اتهامات تروریستی تحت تعقیب است، با کمک رسمی قطر از منطقه کردستان عراق به دوحه و ریاض سفر کرد. و اکنون در ترکیه حضور دارد.

طارق الهاشمی اواخر سال گذشته میلادی پس از اعتراف شماری از کارمندان دفتر و عناصر گارد امنیتیش به دست داشتن در اقدامات تروریستی، هنگام صدور حکم بازداشت از سوی دستگاه قضایی، به کردستان عراق گریخت.  



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود