"شرایط بازی در ایران و قطر مهیا نیست"

الوصل امارات تهدید به کناره گیری از لیگ قهرمانان آسیا کرد

چهارشنبه 8 آذر 1396
08:01
الوصل امارات تهدید به کناره گیری از لیگ قهرمانان آسیا کرد مدیر باشگاه الوصل امارات تاکید کرد که این باشگاه تحت هیچ شرایطی در لیگ قهرمانان آسیا در ایران و قطر به میدان نخواهد رفت.

العالم _ ایران / ورزشی

ابوظبی الریاضة نوشت؛ کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست امارات و عربستان برای بازی کردن با تیم‌های قطری و ایرانی در زمین بی طرف مخالفت کرد. در جلسه اخیر کمیته اجرایی AFC مقرر شد که هر تیمی در لیگ قهرمانان آسیا باید در ورزشگاه خانگی خود از تیم حریف میزبانی کند و به این ترتیب قانون بازی کردن در زمین بی طرف لغو شد.

این تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا باعث اعتراض و واکنش بعضی از تیم ها شد. باشگاه الوصل امارات پس از این تصمیم تهدید به کناره گیری از لیگ قهرمانان آسیا کرد.

محمد العامری، مدیر باشگاه الوصل گفت‌: شرایط برای برگزاری بازی در ایران و قطر مهیا نیست و ما نمی توانیم بازیکنان خود را به این دو کشور بفرستیم. باشگاه‌های عربستان و اماراتی یک چهارم تیم‌های شرکت کننده در لیگ قهرمانان آسیا را تشکیل می‌دهند و اگر ما کنار برویم دیگر لیگ قهرمانان قوت و اعتبار خود را از دست می‌دهد.

مدیر باشگاه الوصل در پایان اضافه کرد: AFC چگونه می‌تواند چنین تصمیمی بگیرد؟ آنها سال قبل با بازی در زمین بی طرف موافقت کردند و الان چگونه مخالف هستند؟ ما به اعتراض خود ادامه‌ می‌دهیم حتی اگر کار به جاهای باریک کشیده شود.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم