آب پاکی وکیل سوئیسی روی دست مدیران پرسپولیس

چهارشنبه 8 آذر 1396
14:21
آب پاکی وکیل سوئیسی روی دست مدیران پرسپولیس باشگاه پرسپولیس نمی‌تواند در پنجره نقل و انتقالاتی زمستانی حضور داشته باشد و قطعا محروم است.

العالم _ ایران / ورزشی

باشگاه پرسپولیس به خاطر تخلف در بستن قرارداد با مهدی طارمی از سوی فیفا جریمه شد و نمی‌تواند در دو پنجره نقل و انتقالاتی فعالیت کند. این باشگاه که باید بصورت تضامنی، جریمه ۷۹۰ هزار یوروریی مهدی طارمی را نیز پرداخت کند برای کاهش محرومیت از نقل و انتقالات، دفاعیه ای را از طریق وکیل سوئیسی خود به دادگاه بین المللی ورزش ارسال کرده است.

دفاعیه باشگاه پرسپولیس حدود ۴۰ روز پیش به دادگاه CAS ارسال شده  اما هنوز پاسخی به این نامه داده نشده است. پیگیری های مدیران این باشگاه از سوی وکیل سوئیسی، خبر خوشی را برای آنها به همراه نداشته است و حکم محرومیت این باشگاه بطور قطع به حالت تعلیق در نمی آید و بعید است محرومیت پرسپولیس برای حضور در نقل و انتقالات زمستانی برداشته شود.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

روی سکوی طلا؛ افروز مدالش را به یاد شهدای جنگ رمضان بالا برد.


سردار نقدی: مقاومت ملت ایران توطئه‌های دشمن را به بن‌بست رسانده است


نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا


سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند


بهای نفت با آتش خاورمیانه شعله ورتر شد/طلا از سکه افتاد


شهادت یک زن و زخمی شدن هشت نفر در حمله هوایی عربستان به یمن


بحران نقدینگی در غزه؛ حساب‌های بانکی پر پول و جیب‌های خالی!


آمریکا از ذخایر گرمایشی گازوئیل برداشت کرد.


۸ مدال در ۳ رشته؛ کاروان ایران در روز چهارم پاراآسیایی درخشید.


خواهر رهبر کره شمالی از آماده‌باش کامل نیروهای نظامی در مرز با کره جنوبی خبر داد.