آخرین خبرها از وضعیت سلامت شیخ عیسی قاسم

چهارشنبه 8 آذر 1396
18:19
آخرین خبرها از وضعیت سلامت شیخ عیسی قاسم آمبولانس متعلق به بیمارستان بین المللی بحرین صبح امروز بدون اطلاع و هماهنگی قبلی با خانواده شیخ عیسی قاسم به خانه ایشان آمد؛ بدین معنا که هیچ برنامه و آمادگی برای خروج شیخ قاسم از خانه وجود نداشت.

العالم . بحرین

برخی منابع ویژه در گفتگو با شبکه خبری العالم تاکید کردند که صبح امروز آمبولانس متعلق به بیمارستان بین الملی بحرین بدون هماهنگی قبلی با خانواده شیخ عیسی قاسم و به طور ناگهانی به خانه شیخ عیسی قاسم آمد؛ از این رو هیچ برنامه و آمادگی برای خروج وی از منزل وجود نداشت. هیچ یک از اعضای خانواده شیخ قاسم نیز نمی دانستند که آمبولانسِ متعلق به بیمارستان بین المللی بحرین در منزل آمده است.

شیخ عیسی قاسم به دلایلی از سوار شدن در آمبولانس خودداری کرد؛ زیرا این خودرو  به طور ناگهانی و غافلگیرانه و بدون اطلاع قبلی در منزل آمده است، از سوی دیگر شیخ قاسم نمی پذیرد که با آمبولانس به بیمارستان برود بلکه ترجیح می دهد که با ماشین یکی از اعضای خانواده به بیمارستان منتقل شود. همچنین شیخ عیسی قاسم خود شخصا بیمارستانی را که در آن درمان می شود، تعیین میکند.

بدین ترتیب آمبولانس بدون آنکه شیخ عیسی قاسم را به بیمارستان منتقل کند، بازگشت. همچنین خانواده وی به سبب ورود غیرمنتظره آمبولانس بیمارستان بین المللی بحرین دچار شک و تردیدهایی شده بودند. زیرا بعید است که این اقدام بدون اطلاع و درخواست دولت و فقط از سوی مدیریت بیمارستان صورت گرفته باشد. خانواده شیخ عیسی قاسم اینک درحال بررسی اوضاع هستند.

210

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم