نماینده مجلس عراق خبر داد

تمایل برخی رژیم‌های عربی به پذيرش منافقین‌

دوشنبه 4 ارديبهشت 1391
07:19
تمایل برخی رژیم‌های عربی به پذيرش منافقین‌ برخي رژيم‌هاي عربي با انگيزه‌هاي سياسي براي پذيرش اعضاي گروهک تروريستي منافقين در خاک خود ابراز تمايل کرده‌اند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، "حاكم الزاملي"، عضو کمیسیون امنیت و دفاع در مجلس نمایندگان عراق در گفت‌وگو با پایگاه اینترنتی «صوت الحقیقه» (ندای حقیقت) تصریح کرد هیچ‌یک از کشورهای جهان، ازجمله کشورهای اروپایی، حاضر نیستند گروهک تروریستی منافقین را در خاک خود جای دهند، اما برخی از دولت‌های عربی در این باره ابراز تمایل کرده‌اند.

وی گفت برخی از دولت های عربی حاضرند با اهداف خاصی از این گروه تروریستی حمایت کنند.

وی همچنین درباره سرنوشت اعضاي این گروهک تروریستی در عراق گفت انتقال اعضای گروهک تروریستی از پادگاه اشرف به پایگاه لیبرتی در مرحله پایانی است.

الزاملی افزود نباید درباره جنایت‌هایی که این گروه تروریستی علیه مردم عراق و ایران مرتکب شده‌اند بی‌تفاوت شد.

 



0% ...

آخرین اخبار

هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی