دعوت کویت از قطر برای نشست سران شورای همکاری خلیج فارس!

پنج‌شنبه 9 آذر 1396
16:25
دعوت کویت از قطر برای نشست سران شورای همکاری خلیج فارس! امیر قطر دعوتنامه حضور در نشست آتی سران شورای همکاری خلیج فارس را امروز از همتای کویتی خود دریافت کرد.

العالم-آسیا

 «تمیم بن حمد» امیر قطر، امروز پنجشنبه، دعوتنامه همتای کویتی خود برای حضور در نشست سران شورای همکاری خلیج فارس را دریافت کرد.

شبکه خبری الجزیره با انتشار این خبر در وبسایت خود توضیح داد که موضوع این دعوت، حضور در دوره سی‌وهشتم شورای عالی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس است که قرار است پنجم و ششم دسامبر در کویت برگزار شود.

طبق این گزارش، کویت با ارسال دعوتنامه‌ها، منتظر پاسخ کشورهای عضو است تا بتواند اقدامات مقدماتی را برای برگزاری نشست آغاز کند. 

الجزیره بدون اشاره صریح به اختلافات عربستان، امارات و بحرین با قطر، یادآوری کرد که اگر کویت موافقت کشورهای عضو را به دست نیاورد، نشست به تعویق خواهد افتاد. 

کویت گفته است که نشانه‌هایی مثبت بعد از سفر وزیر خارجه این کشور به عربستان و دیدار با سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی دریافت کرده و ریاض گفته که ممانعتی با برگزاری این نشست در موعد و مکان تعیین‌شده‌اش ندارد. 

در پی سفر دونالد ترامپ به عربستان در آخر اردیبهشت گذشته، اختلافات عربستان، بحرین و امارات به همراه مصر با قطر به اوج رسید و این چهار کشور روابط خود با دوحه را قطع کردند و بحران در روابط این کشور نه تنها کاهش نیافته بلکه هر روز در حال تشدید است. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت