پارلمان اروپا فروش سلاح به عربستان را ممنوع کرد

پنج‌شنبه 9 آذر 1396
22:22
پارلمان اروپا فروش سلاح به عربستان را ممنوع کرد نمایندگان پارلمان اروپا به ممنوعیت فروش سلاح به عربستان سعودی رای دادند.

العالم-اروپا

به گزارش اسپوتنیک، نمایندگان پارلمان اروپا به ممنوعیت فروش سلاح به عربستان سعودی رأی مثبت دادند.

بر اساس این گزارش، 539 نماینده به ممنوعیت فروش سلاح به عربستان رای مثبت، 13 تن رای منفی دادند و این در حالی است که 81 نفر نیز رأی ندادند.

پیش از این فراکسیون سبز‌ها در پارلمان اروپا از اتحادیه اروپا خواسته بود به‌دلیل وخیم‌تر شدن اوضاع انسانی در یمن، فروش سلاح به عربستان را متوقف سازد.

فراکسیون سبز‌های پارلمان اروپا اعلام کرد قواعد و شرط‌هایی که فروش سلاح به عربستان را مجاز می‌سازد آشکارا نقض می‌شود و اتحادیه اروپا توجه لازم را درباره آنچه در یمن روی می‌دهد، بویژه درباره مسائل انسانی، مبذول نمی‌دارد به گونه‌ای که نزدیک به 11 میلیون کودک به امداد نیاز دارند و بیماری وبا شیوع یافته است و نقض حقوق بشر نیز ادامه دارد.

به گزارش العالم، این فراکسیون از فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواست، ابتکاری اروپایی را برای منع فروش سلاح به عربستان به علت تجاوز این کشور به یمن، به راه اندازد.

رژیم سعودی در قالب ائتلاف خود از سه سال پیش جنگی همه‌جانبه علیه یمن را به راه انداخت که تاکنون به کشته شدن بیش از هشت هزار نفر و زخمی شدن هزاران یمنی دیگر، انهدام ساختار زیربنایی این کشور، آوارگی میلیونها نفر و شیوع بیماری‌های واگیردار و قحطی در این کشور منجر شده است.

اتحادیه اروپا نگران است که سلاح‌‌هایی که وارد عربستان می‌شود به دست گروه‌های تروریستی در سوریه برسد و یا در جنگ علیه یمن از آن استفاده شود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد