موگرینی: محدود کردن مذاکرات به مساله هسته‌ای اشتباه بود

جمعه 10 آذر 1396
16:04
موگرینی: محدود کردن مذاکرات به مساله هسته‌ای اشتباه بود فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه میگوید که محدود کردن مذاکرات با ایران، به مساله هسته‌ای اشتباه بود و باید مسائل منطقه‌ای نیز شامل آن می‌شد.

العالم - اروپا

فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه در سخنرانی خود در کنفرانس بین‌المللی گفت‌وگوهای مدیترانه‌ای در رم ایتالیا تاکید کرد که محدود کردن مذاکرات با ایران، به مساله هسته ای اشتباه بود و باید مسائل منطقه ای نیز شامل آن میشد. 

وی همچنین گفت که 28 عضو اتحادیه اروپا به دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفته‌اند که اجرای همه فصلهای توافق هسته ای یک اولویت امنیتی اصلی برای اتحادیه اروپا است. 

موگرینی در ادامه گفت: توافق هسته‌ای به قطعنامه شورای امنیت ضمیمه است بنابراین شما نمی‌توانید از آن خارج شوید یا در اجرای آن گزینشی عمل کنید. 

شب گذشته دریکا موگرینی در حاشیه نشست با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان درباره مسائل مختلف از جمله توافق هسته‌ای دیدار و رایزنی کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است