سرمایه گذاری ارتش آمریکا در فناوری های انقراض ژنتیکی!

دوشنبه 13 آذر 1396
11:22
سرمایه گذاری ارتش آمریکا در فناوری های انقراض ژنتیکی! ارتش آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار برای توسعه فناوری های انقراض ژنتیکی سرمایه گذاری کرده و این امر نگرانی هایی را میان کارشناسان برانگیخته است.

العالم-آمریکا

به گزارش گاردین، DARPA یکی از سازمان های ارتش آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار برای توسعه فناوری های انقراض ژنتیکی سرمایه گذاری کرده است. احتمالا از چنین فناوری هایی برای از بین بردن پشه های مالاریا، خزندگان مهاجم یا انواع دیگر موجودات مزاحم استفاده می شود.

 اسناد مربوط به این سرمایه گذاری نشان می دهد DARPA به یکی از بزرگترین سرمایه گذاران در تحقیقات ژنتیک تبدیل شده است. همین امر به بروز نگرانی هایی قبل از جلسه کمیته کارشناسان سازمان ملل در مونترال منجر شده است.

 از سوی دیگر  کنوانسیون تنوع زیستی سازمان ملل(CBD) نیز تصمیم دارد سال آتی مهلتی قانونی برای تحقیقات ژنتیک تعیین کند. همچنین برخی کشورها نیز بیم آن دارند که از این تحقیقات درعرصه نظامی استفاده شود.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

سپاه پاسداران: عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شمارش معکوس برای پایان صهیونیسم است


جنبش «الأمة» لبنان: نبرد طوفان الأقصی تلاش‌ها برای حذف آرمان فلسطین را ناکام گذاشت


گزارش رسانه ژاپنی از جنایت جنگی آمریکا در میناب و لامرد


طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد


دیوارنگاره فلسطین با حضور نماینده حماس در تهران رونمایی شد


معاون وزیر اطلاع‌رسانی یمن: یمن «اسرائیل» را با معادله‌ای استثنایی در حمایت از غزه غافلگیر کرد+فیلم


ناتوانی ترامپ در برابر ایران و آماده باش رژیم اسرائیل از بیم انفجار در کرانه باختری


دستاوردهای کلیدی «عملیات طوفان الاقصی» +فیلم


جبهه آزادی‌بخش فلسطین: طوفان‌الاقصی تغییری راهبردی در مسیر نبرد با اشغالگران بود


قدردانی گروه‌های مقاومت فلسطین از ایران در سالروز نبرد طوفان الأقصی